Bilocale primo piano, Chrisaki, Nea Smyrni

Nea Smyrni
  • € 340.000
  • 2
  • 100
  • 2
  • 1
Annuncio aggiornato il 10/05/2024
Descrizione
Το διαμέρισμα που περιγράφετε ακούγεται σαν ένας ιδανικός χώρος για να καλωσορίσετε τους φίλους και την οικογένειά σας. Ο ευρύχωρος σαλόνι με το τζάκι προσφέρει έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο για χαλάρωση, ενώ η μεγάλη κουζίνα και η τραπεζαρία είναι ιδανικές για γεύματα και συναθροίσεις. Τα δύο υπνοδωμάτια προσφέρουν άνετο χώρο για ύπνο και ξεκούραση.

Οι λεπτομέρειες όπως τα βιτρό τζάμια και ο ψηφιδωτός πίνακας προσθέτουν μια μοναδική αίσθηση στυλ και προσωπικότητας στον χώρο. Επιπλέον, το γεγονός ότι το διαμέρισμα είναι διαμπερές φέρνει φως και φρεσκάδα στον εσωτερικό χώρο.

Τα ρετρό έπιπλα προσθέτουν μια ξεχωριστή αίσθηση νοσταλγίας και κομψότητας, δίνοντας έναν αέρα μοναδικότητας στο σπίτι. Τέλος, η διαθέσιμη θέση πάρκινγκ που μπορεί να φιλοξενήσει ένα αυτοκίνητο και μια μοτοσικλέτα είναι ένα πολύ βολικό πλεονέκτημα για τους κατοίκους.

Συνολικά, αυτό το διαμέρισμα φαίνεται να προσφέρει μια υπέροχη συνδυασμό άνεσης, στυλ και λειτουργικότητας για μια ευχάριστη και ευχάριστη καθημερινή ζωή.
Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 1, WC: 1, Εμβαδόν: 100 τ.μ., Δωμάτια: 2, Έτος κατασκευής: 1997, Για φοιτητές, Κλιματισμός, Θέα, Βεράντα, Ασανσέρ, Επιπλωμένο, Τζάκι, Πόρτα ασφαλείας, Θέση στάθμευσης, Όροφος: 1ος, Κατάλληλο για Επαγγ. Χρήση, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Τέντα, Διαμπερές, Φωτεινό, Τύπος δαπέδων: Ξύλο, Πρόσβαση για ΑΜΕΑ, Eπίπεδα: 1, Θέρμανση: Κεντρική θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Φυσικό αέριο, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Νυχτερινό ρεύμα, Ενεργειακή κλάση: Σε Εξέλιξη, Ρεύμα: Μονοφασικό
Caratteristiche
Riferimento
430983
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
100 m²
locali
2 camere da letto, 2 bagni
piano
1° piano, con ascensore, con accesso disabili
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Arredato
Costi
prezzo
€ 340.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1997
riscaldamento
Centralizzato, alimentato a metano
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista