Monolocale Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου, Voulgari - Agios Eleftherios - Ntepo, Voulgari - Ntepo - Martiou

Voulgari - Ntepo - MartiouΒούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου
  • € 225.000
  • 2
  • 75
  • 1
  • 5
Annuncio aggiornato il 17/05/2024
Descrizione
Διαμέρισμα Προς Πώληση, όροφος: 5ος, στην περιοχή: Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 78 τ.μ.. Αποτελείται από: 1 Υ/Δ, με δυνατοτητα 2ου ,,,, 1 μπάνιο/α, 1 κουζίνα/ες, 1 σαλόνι/α, ενώ διαθέτει 1 θέσεις στάθμευσης (1 Υπόγειο). Έχει κατασκευαστεί το 2024. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με Φυσικό αέριο, έχει κουφώματα Θερμοδιακοπτόμενα με Τριπλά - Ενεργειακά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Β+ και τα δάπεδα είναι: Γρανίτης. Η κατάστασή του είναι: Νεόδμητο, Καταπληκτική, Υπο κατασκευή, βρίσκεται κοντά σε Μετρό, Ηλεκτρικό, Συγκοινωνίες, Πάρκο, Θάλασσα, Σχολείο, Πλατεία, Εκκλησία, Παιδικό σταθμό, Λαική αγορά, Super Market, Εμπορικό Κέντρο, Κέντρο Πόλης, έχει θέα Πλατεία, Πάρκο, Πράσινο, Ανοιχτωσιά, Πανοραμική, Ανεμπόδιστη, Αστικό τοπίο και έχει Ανατολικομεσημβρινό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι Προσόψεως, Φωτεινό, Διαμπερές, Πρόσβαση/Ράμπα για ΑΜΕΑ, είναι κατάλληλο για Επένδυση και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Ασανσέρ, Αποθήκη, Πόρτα Ασφαλείας, Θυροτηλεόραση. Τιμή: €225.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Caratteristiche
Riferimento
931758
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento | Immobile di lusso
superficie
75 m²
locali
2 (1 camera da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
5° piano, con ascensore, con accesso disabili
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Costi
prezzo
€ 225.000
Efficienza energetica
stato
Nuovo / In costruzione
riscaldamento
Autonomo, alimentato a metano
Efficienza energetica
B+
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista