Villa unifamiliare, ottimo stato, 220 m², Centro, Kassandra

Kassandra
  • € 500.000
  • 4
  • 220
  • 3
  • No
Annuncio aggiornato il 14/05/2024
Descrizione
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Τοποθεσία - Σάνη (800 μέτρα από τη θάλασσα)
Αυτή η ελκυστική διώροφη βίλα βρίσκεται σε ένα ευρύχωρο οικόπεδο 5.000 τετραγωνικών μέτρων, παρέχοντας ιδιωτικότητα και άνεση για την οικογένειά σας. Με 220 τετραγωνικά μέτρα, η βίλα ενσωματώνει τον τέλειο συνδυασμό μοντέρνου σχεδιασμού και λειτουργικότητας.
Στο ισόγειο, σας υποδέχεται ένα ευρύχωρο σαλόνι που δημιουργεί μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Ο ενιαίος χώρος του καθιστικού συνδέεται με την ευρύχωρη κουζίνα, εξοπλισμένη με όλα όσα χρειάζεστε για άνετο μαγείρεμα. Τα μεγάλα παράθυρα γεμίζουν το χώρο με φυσικό φως, ενώ προσφέρουν όμορφη θέα στη γύρω φύση.
Το ισόγειο στεγάζει επίσης τέσσερα άνετα υπνοδωμάτια και δύο μπάνια, παρέχοντας ευκολία και άνεση για τους επισκέπτες και την οικογένεια. Το αυξημένο επίπεδο άνεσης εξασφαλίζεται από το σύστημα κλιματισμού. Ο όροφος έχει επίσης πρόσβαση σε ένα άνετο μπαλκόνι με εκπληκτική θέα στο γύρω τοπίο.
Υπάρχει επίσης μια ζεστή πέργκολα στο ακίνητο, το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε σε εξωτερικούς χώρους κάτω από τη σκιά των δέντρων. Ο χώρος στάθμευσης μπορεί να φιλοξενήσει πολλά αυτοκίνητα, παρέχοντας άνεση στους ιδιοκτήτες και τους επισκέπτες.
Για τους λάτρεις του δραστήριου τρόπου ζωής υπάρχει γήπεδο ποδοσφαίρου στο οικόπεδο. Είναι ένα ιδανικό μέρος για αθλητικούς διαγωνισμούς και διασκεδαστικά παιχνίδια με την οικογένεια και τους φίλους.
Αυτή η όμορφη βίλα προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε άνετη διαβίωση σε ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον, χωρίς συμβιβασμούς στις σύγχρονες ανέσεις και την ψυχαγωγία.

Εμβαδόν κατοικίας - 220m2
Αποκλειστική χρίση γης – 5000μ2

Χαρακτηριστικά: 4 υπνοδωμάτια, σαλόνι-κουζίνα, 3 μπάνια

COMFORTS: Κλιματισμός, Ψύξη - θέρμανση, Ιταλική κουζίνα, Ιταλικές πόρτες, Πόρτα ασφαλείας, Δομημένη καλωδίωση, Ιταλικά πλακάκια μπάνιου - δαπέδου,

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ: Εξωτερικός φωτισμός, Χώροι πρασίνου, Περιμετρική περίφραξη, Αυτόματο πότισμα, Χώρος στάθμευσης, Πισίνα, Πέργκολα, Γήπεδο ποδοσφαίρου, Μπάρμπεκιου
Caratteristiche
Riferimento
STS0262
contratto
Vendita
tipologia
Villa unifamiliare | Immobile di lusso
superficie
220 m²
locali
4 camere da letto, 3 bagni
piano
Piano terra
totale piani edificio
2 piani
Posti Auto
2 in box privato/box in garage
altre caratteristiche
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Piscina
Impianto tv con parabola satellitare
Arredato
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 500.000
Efficienza energetica
stato
Ottimo / Ristrutturato
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
certificazione energetica
Esente
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista