Quadrilocale Παλαιό Ψυχικό, Eleftherias, Paleo Psichiko

Paleo PsichikoΠαλαιό Ψυχικό
  • € 1.900.000
  • 5+
  • 410
  • 3+
  • T
  • No
Annuncio aggiornato il 20/05/2024
Descrizione
Σε εξαιρετικό σημείο του Παλαιού Ψυχικού, κατοικία υπερυψωμένου ισογείου 280 τ.μ. με επιπλέον ανεξάρτητο διαμέρισμα ημιισογείου 130 τ.μ., σε διπλοκατοικία με ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό ύφος δεκαετίας '70. Το ακίνητο βρίσκεται σε οικόπεδο 775,91 τ.μ. και έχει ποσοστό συνιδιοκτησίας στο οικόπεδο 60%.
Το υπερυψωμένο ισόγειο αποτελείται από άνετο χωλ, πολύ μεγάλο χώρο υποδοχής με τζάκι, τραπεζαρία, κουζίνα, laundry room, γραφείο, 2 υπνοδωμάτια και 3 μπάνια.
Κάτω από το υπερυψωμένο ισόγειο βρίσκεται η πιλοτή η οποία είναι αποκλειστικής χρήσης και βλέπει στον υπέροχο κήπο της διπλοκατοικίας.
Στο επίπεδο αυτό υπάρχει είσοδος για το ημιισόγειο διαμέρισμα/studio το οποίο είναι ριζικά ανακαινισμένο σε μοντέρνο ύφος και διαθέτει άμεση πρόσβαση στον κήπο. Αποτελείται από ενιαίο χώρο με καθιστικό, open-plan κουζίνα, υπνοδωμάτιο, μπάνιο και wc στο επίπεδο της εισόδου και διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση.
Η κατοικία διαθέτει επίσης ωραίες βεράντες, κουφώματα αλουμινίου, μαρμάρινα & δρύινα πατώματα, θέρμανση με αντλία θερμότητας, αποθήκη και 2 θέσεις στάθμευσης, μια στην πιλοτή και μια εξωτερική.
Caratteristiche
Riferimento
779799
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
410 m²
locali
5+ (4 camere da letto, 4 altri), 3+ bagni
piano
Piano terra
totale piani edificio
2 piani
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Esposizione esterna
Balcone
Giardino privato
Costi
prezzo
€ 1.900.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1970
riscaldamento
Autonomo
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista