Villa unifamiliare Παλαιά Φώκαια, Thimari, Palaia Fokaia

Palaia FokaiaΠαλαιά Φώκαια
  • € 550.000
  • 5+
  • 300
  • 3
  • No
Annuncio aggiornato il 15/05/2024
Descrizione
ΠΩΛΕΙΤΑΙ στο Θυμάρι, Π. Φώκαια, καταπληκτική μονοκατοικία 300 τ.μ., σε οικόπεδο 1000 τ.μ., αποπεράτωσης 2007. Παρέχεται η δυνατότητα διαχωρισμού σε 2 σπίτια. Βρίσκεται 500 μέτρα περίπου από τη θάλασσα. Αποτελείται από Ισόγειο 120 τ.μ. με ανεξάρτητη είσοδο, καθιστικό, σαλόνι, μπάνιο, 2 Υ/Δ, κουζίνα ξεχωριστή με περιμετρική τζαμαρία , εξωτερικό κλειστό bbq πλήρως εξοπλισμένο και κήπο στην πίσω πλευρά της οικίας.
Στον Α όροφο 100 τ.μ. βρίσκεται η επόμενη κατοικία που αποτελείται από σαλόνι καθιστικό, κουζίνα ανοιχτού τύπου και 2 Υ/Δ το ένα Master και το άλλο διαθέτει περιμετρική τζαμαρία αλουμινίου με καταπληκτική θέα.
Επικοινωνεί με αναβατόριο με τον Β όροφο 80 τ.μ. όπου εκεί βρίσκουμε έναν ενιαίο χώρο (studio) καθιστικό, κρεβατοκάμαρα , σαλόνι με τζάκι μπάνιο με τζακούζι, dress room και γραφείο.
Διαθέτει βεράντα 50 τ.μ. περίπου σκεπαστή με απεριόριστη θέα στη θάλασσα
Ολόκληρο το οίκημα διαθέτει κουφώματα αλουμινίου και πάτωμα από λευκό μάρμαρο. Η αυλή έχει λευκό μάρμαρο και πέτρα Καρύστου και απλώνεται περιμετρικά του κτιρίου με πλούσια δενδροφύτευση.
Το σπίτι διατίθεται με όλες τις ηλεκτρικές εντοιχισμένες συσκευές -αρίστης ποιότητας- καθώς και την επίπλωση. Στο πίσω μέρος της αυλής υπάρχει κλειστό parking, λεβητοστάσιο και laundry room. Όλο το κτίριο έχει κεντρική θέρμανση πετρελαίου με αυτονομία ανά όροφο. Επιπλέον παρέχονται μονάδες air condition σε κάθε χώρο.
Ένα σπίτι με πολλές δυνατότητες και καταπληκτική θέα που αξίζει να επισκεφθείτε.

Το στίγμα στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή τοποθεσία του ακινήτου, αλλά πλησίον αυτής. Δείτε και άλλα ακίνητα στο www.smartdeals.gr. Απαραίτητη για την υπόδειξη του ακινήτου η προσκόμιση της ταυτότητας και του ΑΦΜ του ενδιαφερομένου αγοραστή/ενοικιαστή, βάσει του Νόμου 4072/11.4.2012.
Smart Deals Real Estate, 210 6080500 / realestate.smartdeals@gmail.com
Caratteristiche
Riferimento
948710
contratto
Vendita
tipologia
Villa unifamiliare
superficie
300 m²
locali
5+ (5 camere da letto, 4 altri), 3 bagni
piano
Piano terra
totale piani edificio
3 piani
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Esposizione esterna
Balcone
Impianto tv con parabola satellitare
Arredato
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 550.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2007
riscaldamento
Centralizzato, alimentato a gasolio
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista