Duplex 80 m², Melidoni, Geropotamos

Geropotamos
  • € 230.000
  • 2
  • 80
  • 2
  • No
Descrizione
Κατοικία 2 επιπέδων προς πώληση στο Μπαλί Ρεθύμνου. Πρόκειται για κατοικία 2 επιπέδων, 80 τ.μ. τμήμα συγκροτήματος κατοικιών με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και στο διάσημο θέρετρο του Μπαλί Ρεθύμνου.
Στο πρώτο επίπεδο η οικία αποτελείται από ένα μεγάλο ενιαίο χώρο με κουζίνα - τραπεζαρία - καθιστικό με τζάκι και ένα w.c. Εξωτερικά υπάρχει μεγάλη βεράντα 50 τ.μ. με θέα την ευρύτερη περιοχή και τη θάλασσα, προσφέροντας στιγμές χαλάρωσης, ενώ αποτελεί ιδανικό μέρος για συγκεντρώσεις της οικογένειας και των φίλων.
Μέσω μιας εσωτερικής ξύλινης σκάλας κατεβαίνετε στο δεύτερο επίπεδο του σπιτιού όπου υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Έξω από τα υπνοδωμάτια υπάρχει ιδιωτικός κήπος.
Το ακίνητο διαθέτει επίσης πρόσβαση στην κοινόχρηστη πισίνα του συγκροτήματος καθώς και θέση στάθμευσης.
Το ακίνητο πωλείται πλήρως εξοπλισμένο και επιπλωμένο.
Λόγω της προνομιακής του θέσης, το συγκεκριμένο ακίνητο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για προσωπική χρήση ως μόνιμη ή εξοχική κατοικία είτε για επαγγελματική χρήση ως τουριστικό κατάλυμα.

Το Μπαλί είναι ένα μικρό χωριό 38 χλμ ανατολικά του Ρεθύμνου και 51 χλμ δυτικά του Ηρακλείου. Αναπτύσσεται γύρω από μια σειρά από κολπίσκους, πάνω στους βράχους που περιβάλλουν μια εξαιρετική, αμμώδης παραλία και είναι εύκολα προσβάσιμο από την εθνική οδό.

Δίπλα από το Μπαλί περνάει η Εθνική Οδός Ηρακλείου- Ρεθύμνου, κάνοντας την πρόσβαση από οποιοδήποτε μέρος του νησιού πολύ εύκολη. Είναι ιδανικό για ήρεμες διακοπές, για οικογένειες και ζευγάρια. Το Μπαλί έχει τέσσερις κόλπους, στους οποίους σχηματίζονται παραλίες με άμμο και πράσινα νερά. Οι παραλίες είναι σχεδόν πάντα ήρεμες, καθώς ο προσανατολισμός τους είναι δυτικός. Όλες είναι κατάλληλες για παιδιά και καλά οργανωμένες. Επίσης, μέσα στη θάλασσα υπάρχουν αρκετές πηγές που δροσερεύουν το νερό. με μεγαλύτερη το Σίφουνα που βρίσκεται μερικά χιλιόμετρα προς τα ανατολικά.
Caratteristiche
Riferimento e Data annuncio
976 - 17/05/2024
contratto
Vendita
tipologia
Duplex
superficie
80 m²
locali
2 (1 camera da letto, 1 altro), 2 bagni
piano
Piano terra
totale piani edificio
2 piani
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Piscina
Impianto tv con parabola satellitare
Arredato
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 230.000
Efficienza energetica
Efficienza energetica
Δ
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista