Monolocale Ξηροκρήνη - Παναγία Φανερωμένη, Xirokrini, Xirokrini - Panagia Faneromeni

Xirokrini - Panagia FaneromeniΞηροκρήνη - Παναγία Φανερωμένη
  • € 55.000
  • 2
  • 57
  • 1
  • 1
  • No
Annuncio aggiornato il 15/05/2024
Descrizione
Studio/Γκαρσονιέρα Προς Πώληση, όροφος: 1ος, στην περιοχή: Ξηροκρήνη - Παναγία Φανερωμένη - Ξηροκρήνη. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 57 τ.μ.. Αποτελείται από: 1 Υ/Δ, 1 μπάνιο/α, 1 κουζίνα/ες, 1 σαλόνι/α. Έχει κατασκευαστεί το 1965. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με Ρεύμα, έχει κουφώματα Ξύλινα με Μονά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Υπο έκδοση και τα δάπεδα είναι: Ξύλο. Η κατάστασή του είναι: Χρήζει ανακαίνισης, βρίσκεται κοντά σε Μετρό, Συγκοινωνίες, 500 Μέτρα από μετρό, 1000 Μέτρα από πόλη, 2000 Μέτρα από λιμάνι, 2000 Μέτρα από παραλία και έχει Ανατολικομεσημβρινό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι Γωνιακό, είναι κατάλληλο για Φοιτητές, Επένδυση.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Caratteristiche
Riferimento
913046
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
57 m²
locali
2 (1 camera da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
1° piano
altre caratteristiche
Balcone
Costi
prezzo
€ 55.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1965
stato
Da ristrutturare
riscaldamento
Autonomo, alimentazione elettrica
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista