Palazzo - Edificio in Vendita

Viannos
  • € 300.000
  • 324
Annuncio aggiornato il 27/05/2024
Descrizione
Πωλείται παλιό διώροφο κτίσμα συνολικής εκτάσεως 324,55τ.μ. πολύ κοντά στη θάλασσα στην περιοχή Ψαρή Φοράδα Νότια του Ηρακλείου Κρήτης . Χώρα Ελλάδα . Τιμή πώλησης ανά όροφο 150.000 ευρώ .Tιμή διαπραγματεύσιμη.

ΘΕΣΗ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ 34.985485, 25.498507

Πωλείται παλιό διώροφο κτίσμα συνολικής εκτάσεως 324,55 τ.μ στην περιοχή Ψαρή Φοράδα – Δ. Βιάννου – Ν. Ηρακλείου.Το κτίσμα βρίσκεται σε καταπληκτική θέση πολύ κοντά στη θάλασσα. Η μοναδική τοποθεσία του με την μοναδική θεά του Λιβυκού Πελάγους το καθιστά μια από τις πιο δελεαστικές προτάσεις για αγορά. Υπάρχει δυνατότητα πώλησης ξεχωριστά κάθε ορόφου με τιμή πώλησης ανά όροφο 150.000 ευρώ, είτε και οι δύο μαζί με τιμή διαπραγματεύσιμη.

Γενικά Χαρακτηριστικά

Το οικόπεδο που έχει αναγερθεί το κτίριο είναι εντός οικισμού συνολικής επιφάνειας 278.91τ.μ. Το οποίο αποτελείται από : Ισόγειο 155,15τμ. Α’ όροφο 169,40τμ.
Έτος κατασκευής κτισμάτων ~1980
Τα κτίσματα υδροδοτούνται και ηλεκτροδοτούνται.
Βρίσκεται σε απόσταση 80 μέτρων από τη παραλία της Ψαρής Φοράδας.
Δυνατότητα εκμετάλλευσης Ακινήτου : Η εταιρία At Second Chance προτείνει το συγκεκριμένο ακίνητο για:

Για ιδία χρήση για ανθρώπους που θέλουν να αποτραβηχτούν σε μια ήσυχη τοποθεσία εκμεταλλευόμενος την φύση. Φτιάχνοντας στον πρώτο όροφο μια ή δυο ονειρεμένες κατοικίες υψηλών προδιαγραφών σε μια μοναδική τοποθεσία.
Επενδυτικά . Υλοποιώντας ένα κατάστημα στο ισόγειο του είτε σούπερ μάρκετ είτε τουριστικά είδη δώρων ή οποιαδήποτε άλλη εμπορική τουριστική επιχείρηση, καθώς και τουριστικά καταλύματα προς ενοικίαση. Τα οποία θα έχουν ζήτηση λόγω της μεγάλης τουριστικής ανάκαμψης που έχει η περιοχή δεδομένου και του νέου Διεθνές Αεροδρομίου που θα ολοκληρωθεί σε 4 χρόνια στην περιοχή Καστέλλι σε απόσταση περίπου 20 χιλιομέτρων από το ακίνητο .
Περιγραφή Περιοχής

Η Σιδωνία (ή Συνδωνία ή Κάτω Ψαρή) βρίσκεται 89 χλμ νοτιοανατολικά του Ηρακλείου, σε μια μικρή κοιλάδα πεδιάδα που βρίσκεται στην περιφέρεια του χωριού Καλάμι, σε απόσταση 9 χλμ ανατολικά της Βιάννου και 1 χλμ νότια της Ψαρής Φοράδας (ή Μέσα Ψαρής).

Είναι χτισμένη στις ακτές του Λιβυκού πελάγους κοντά στο Μύρτος και στην Ιεράπετρα. Αξιοθέατο είναι ο ναός της Παναγίας της Κεραλιμενιώτισσας.

Η ευρύτερη περιοχή έχει θερμό κλίμα, γεγονός που ευνοεί την καλλιέργεια της ελιάς και κάποιων υποτροπικών φρούτων, κυρίως μπανάνας, αλλά και πρώιμων υπαίθριων λαχανικών. Η περιοχή έχει γνωρίσει μια ήπια τουριστική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια και πλέον αποτελεί ένα ήρεμο παραδοσιακό μέρος, ιδανικό για ήσυχες οικογενειακές διακοπές σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς. Παρόλα αυτά τα τελευταία χρόνια είναι πόλος έλξης και για beach party που διοργανώνονται με αυξανόμενη τη προσέλευση κόσμου.

Η παραλία της είναι πολύ ωραίο μέρος για κολύμπι. Η θάλασσα υπέροχη, με σκούρα γκρι χοντρή άμμο και πεντακάθαρα ήρεμα νερά, με σχετικά βραχώδη βυθό. Τριγύρω υπάρχουν μερικά αλμυρίκια που προσφέρουν σκιά, αλλά προσφέρονται και ομπρέλες. Στη Σιδωνία υπάρχουν ταβέρνες, μίνι μάρκετ, ενοικιαζόμενα δωμάτια και φαρμακείο. Επίσης, προσφέρονται κάποιες δυνατότητες για θαλάσσια αθλήματα και υπάρχει και γήπεδο beach volley.
Caratteristiche
Riferimento
5219
contratto
Vendita
tipologia
Palazzo - Edificio
superficie
324 m²
totale piani edificio
2 piani
Posti Auto
2 in box privato/box in garage
altre caratteristiche
Esposizione esterna
Esposizione sud
Costi
prezzo
€ 300.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1980
stato
Da ristrutturare
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista