Monolocale φλεμινγκ - ιπποκρατειο, Ippokratio, Faliro - Ippokratio

Faliro - IppokratioΦΛΕΜΙΝΓΚ - ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ
  • € 145.000
  • 2
  • 45
  • 1
  • 2
Annuncio aggiornato il 16/05/2024
Descrizione
ΠΩΛΕΙΤΑΙ στην περιοχή του ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ (οδός Ιακώβου με Φλεμινγκ) ΠΟΛΥΤΕΛΩΣ και ΡΙΖΙΚΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ και πλήρως ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ γωνιακό πλαινό εσωτερικό ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 45 τμ. σε πολύ υψηλό 2ο όροφο, πάνω από ανώγειο.

Μια εξαιρετική, φωτεινότατη κατοικία , που αποτελείται από πολυτελέστατο χώρο σαλοκουζίνας, άνετο κι ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, λουτρό και χρηστικό χωλ εισόδου.

Στο ακίνητο μόλις ολοκληρώθηκαν οι εργασίες πλήρους ανακαίνισης (Μάιος 2024),διαθέτει εξ ολοκλήρου αλλαγμένες υδραυλικές - ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και προέρχεται από πρότζεκτ διαχωρισμού ενός μεγάλου ακινήτου σε 2 επενδυτικά.

Θωρακισμένη είσοδος ασφαλείας, συνθετικά - ενεργειακά εξωτερικά κουφώματα διπλής υάλωσης, ολοτοίχια ντουλάπα στο υπνοδωμάτιο και στο χωλ, πατώματα από πολυτελή γρανιτοπλακάκια, εσωτερικά κουφώματα laminate, κλιματιστικό και θέρμανση ατομικού φυσικού αερίου, εκπληκτικά λειτουργική κουζίνα με ''νησίδα'', μεγάλο λουτρό με παράθυρο δυσικού αερισμού/φωτισμού, μοναδικά ολοκληρωμένη και καλαίσθητη επίπλωση σύμφωνα με μελέτη διακοσμητικής ομάδας, ολοκληρώνουν την εικόνα ενός ξεχωριστού, καλαίσθητου και λειτουργικού ακινήτου.

Καλοσυντηρημένη ασφαλής οικογενειακή οικοδομή του 1972, με ασανσέρ και πράσινο χαρακτηρισμό από ΥΑΣΒΕ.

Περιοχή με άριστη τοπική αγορά και παρεχόμενες Υπηρεσίες, λίγο πιο κάτω από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, σε απόσταση λίγων λεπτών με τα πόδια από την Πανεπιστημιούπολη και σχετικά κοντά στο Ιστορικό Εμπορικό Κέντρο της Πόλης, με εύκολη πρόσβαση στον περίπατο και τα πάρκα αναψυχής της Νέας Παραλίας, εύκολες μετακινήσεις με κοντινές γραμμές ΟΑΣΘ και μελλοντικό Σταθμό ΜΕΤΡΟ, βρίσκεται στην ''καρδιά'' του Ανατολικού φοιτητικού μετώπου.

Σε ανταγωνιστική και ελαφρώς διαπραγματεύσιμη τιμή πώλησης, αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση value for money κατάλληλη τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για επένδυση χαμηλού ρίσκου και υψηλής απόδοσης.

Ένα από τα πιο όμορφα, πολυτελή, άνετα και καλαίσθητα ''σπουδαστικά'' επενδυτικά ακίνητα στα Ανατολικά και σχετικά κοντά στην Πανεπιστημιούπολη.
Caratteristiche
Riferimento
231071033-632
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento | Immobile di lusso
superficie
45 m²
locali
2 (1 camera da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
2° piano, con ascensore
altre caratteristiche
Impianto di allarme
Porta blindata
Balcone
Arredato
Infissi esterni in doppio vetro / PVC
Costi
prezzo
€ 145.000
spese condominio
€ 10/mese
Efficienza energetica
anno di costruzione
1972
stato
Ottimo / Ristrutturato
riscaldamento
Autonomo, alimentato a metano
Efficienza energetica
Ε
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista