Bilocale Περιστέρι - Ίλιον, Nea Sepolia, Ilion

IlionΠεριστέρι - Ίλιον
  • € 215.000
  • 3
  • 80
  • 1
  • 2
Annuncio aggiornato il 22/05/2024
Descrizione

Όρια Περιστέρι - Ίλιον, διατίθεται αποκλειστικά προς πώληση από το γραφείο μας, Οροφοδιαμέρισμα 2ου ορόφου, φωτεινό, ανατολικού προσανατολισμού, διαμπερές, ήσυχο, σε τριόροφη πολυκατοικία, εξαιρετικής διαρρύθμισης. Αποτελείται από σαλόκουζίνα, 2 υπνοδωμάτια, 1 λουτρό, βεράντα, ανοιχτή κοινόχρηστη θέση στάθμευσης. Βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, πολυτελής κατασκευή. Σε εξαιρετική τοποθεσία, πλησίον πάρκου στο Περιστέρι. Διατίθεται και πλήρως εξοπλισμένο - επιπλωμένο με επιπλέον τίμημα. Κωδικός ακινήτου (112468)





Η δημοσίευση https://cityvalue.gr/property/112468-2 συμπεριλαμβάνει βίντεο του ακινήτου, παρακολουθήστε το προκειμένου να αποκτήσετε μια καλύτερη αίσθηση της κατάστασης και της διαρρύθμισης του ακινήτου. Η θέση του ακινήτου στον χάρτη είναι ενδεικτική και όχι ακριβής.





CITYVALUE REAL ESTATE, τηλ. επικοινωνίας: 6976584009 (WhatsApp – Viber), e- mail: leads@cityvalue.gr , απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα και το ΑΦΜ του ενδιαφερομένου για την υπόδειξη του ακινήτου, ( Ν. 4072 /11 -4 -2012 ΦΕΚ 86 Α), απαιτείται υπογραφή μεσιτικής εντολής – μεσιτική αμοιβή 2% συν ΦΠΑ. Τα στοιχεία των ακινήτων τα αναφερόμενα στις αγγελίες μας προέρχονται από πληροφορίες από τους ιδιοκτήτες , ή, από τίτλους ιδιοκτησίας. Ελεγχος για την ορθότητα των στοιχείων αυτών πραγματοποιείται από μηχανικό του ενδιαφερομένου αγοραστή. Οι τιμές των ακινήτων δύνανται να υπόκεινται σε αυξομειώσεις, σύμφωνα με την επιθυμία των ιδιοκτητών.


Caratteristiche
Riferimento
112468
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
80 m²
locali
3 (2 camere da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
2° piano, con ascensore
Posti Auto
1 in box privato/box in garage
altre caratteristiche
Caminetto
Impianto di allarme
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 215.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2002
stato
Ottimo / Ristrutturato
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
Efficienza energetica
Γ
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista