Attico Βασιλείου του Βουλγαροκτόνου, 103, Neapoli, Nikaia

NikaiaΒασιλείου του Βουλγαροκτόνου, 103
  • € 250.000
  • 130
  • 2
Annuncio aggiornato il 19/05/2024
Descrizione
Υπέροχο Μοντέρνο και Πολυτελές Διαμέρισμα

Βρίσκεται σε έναν ήσυχο δρόμο μακριά από την κυκλοφορία, προσφέροντας ένα γαλήνιο περιβάλλον διαβίωσης. Είναι ιδιαίτερα βολικό για γονείς, με ένα δημοτικό σχολείο ακριβώς στη γωνία και ένα σχολείο ξένων γλωσσών στο ισόγειο.

Το διαμέρισμα διαθέτει ανοιχτή διάταξη με έναν ευρύχωρο χώρο τραπεζαρίας και καθιστικού, πλημμυρισμένο με φυσικό φως και συμπληρωμένο από ένα καλά κατασκευασμένο τζάκι. Μεγάλες συρόμενες πόρτες ανοίγουν σε ένα όμορφο, ευρύ μπαλκόνι/βεράντα που βλέπει σε ένα μικρό πάρκο/πράσινη περιοχή απέναντι από το δρόμο. Πολυτελή ξύλινα δάπεδα υπάρχουν σε όλο το διαμέρισμα.

Η κουζίνα, διαχωρισμένη από ένα νησί, διαθέτει πολυτελή ντουλάπια και συσκευές υψηλής ποιότητας.

Υπάρχουν τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το ένα χρησιμοποιείται επί του παρόντος ως γυμναστήριο και γραφείο. Κάθε υπνοδωμάτιο διαθέτει μοντέρνες, ευρύχωρες ξύλινες ντουλάπες, ξύλινα δάπεδα και πρόσβαση σε μπαλκόνια που επιτρέπουν άφθονο φυσικό φως.

Το διαμέρισμα προσφέρει άφθονο χώρο αποθήκευσης, συμπεριλαμβανομένου ενός ξεχωριστού αποθηκευτικού δωματίου και επιπλέον αποθηκευτικού χώρου πάνω από το μπάνιο, ιδανικό για την οργάνωση και την αποθήκευση των αντικειμένων σας.

Κατασκευάστηκε το 2004 και χρησιμοποιήθηκε ως οικογενειακή κατοικία από το 2005 έως το 2014. Έχει διατηρηθεί σχολαστικά και παραμένει σε άριστη κατάσταση για τις επισκέψεις των ιδιοκτητών στην Αθήνα.
Caratteristiche
Riferimento
EK-6714205
contratto
Vendita
tipologia
Attico | Immobile di lusso
superficie
130 m²
piano
2° piano
altre caratteristiche
Caminetto
Porta blindata
Balcone
Costi
prezzo
€ 250.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2004
stato
Ottimo / Ristrutturato
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
Efficienza energetica
Γ
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista

Privato