Palazzo - Edificio in Vendita

SyrosΣύρος
  • € 400.000
  • 4
  • 210
  • 3
Annuncio aggiornato il 20/05/2024
Descrizione
La Fenice στην Ερμούπολη

Στην καρδιά της υπέροχης νεοκλασικής πόλης της Ερμούπολης, το La Fenice είναι ένα μοναδικό κτίριο με ιστορική αξία που ταξιδεύει τους κατοίκους του σε ένα αξιοσημείωτο ταξίδι στο χρόνο και την αριστοκρατία, ενώ παράλληλα προσφέρει ιδιωτικότητα και απομονωμένη ηρεμία.

Παρά τη φθορά του εσωτερικού του χώρου, το εξωτερικό κτήριο παραμένει σε άριστη κατάσταση, καθιστώντας το La Fenice μοναδικό για μια εκλεπτυσμένη αποκατάσταση που θα διατηρήσει το ιστορικό νεοκλασικό αρχιτεκτονικό μεγαλείο της δεκαετίας του 1890.

Μια πρόταση αποκατάστασης βρίσκεται σε εξέλιξη και περιλαμβάνει: έναν πλήρη επανασχεδιασμό του εσωτερικού χώρου (ο οποίος έχει ήδη λάβει έγκριση από το Υπουργείο Πολιτισμού), και μια στατική μελέτη (με όλες τις απαραίτητες εκτιμήσεις) που έχει υποβληθεί στην τοπική υπηρεσία κτιρίων και αναμένει την έγκρισή της.

Η πρόταση περιλαμβάνει όλους τους ορόφους και προσφέρει δύο εναλλακτικές επιλογές σχεδιασμού που ενσωματώνουν μια αποτελεσματική ροή των εσωτερικών χώρων. Αυτή η προσεγμένη προσέγγιση αποκατάστασης και προσαρμοστικής επαναχρησιμοποίησης υποδηλώνει την αφοσίωση στη διατήρηση της ιστορικής και πολιτιστικής σημασίας του κτιρίου, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι θα διατηρηθεί η δομική ακεραιότητα και η αισθητική του αξία.

Είναι εντυπωσιακό να βλέπουμε τις προσπάθειες αναζωογόνησης και αποκατάστασης νεοκλασικών διαμαντιών, όπως το La Fenice, που εμπλουτίζουν την αρχιτεκτονική ιστορία της Ερμούπολης. Η διατήρηση τέτοιων ιστορικών κτιρίων είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς και της μοναδικής ταυτότητας του νησιού.
Caratteristiche
Riferimento
950903
contratto
Vendita
tipologia
Palazzo - Edificio
superficie
210 m²
locali
4 locali, 3 bagni
totale piani edificio
3 piani
altre caratteristiche
Esposizione esterna
Costi
prezzo
€ 400.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1890
stato
Da ristrutturare
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista