Villa unifamiliare Πάρος, Κυκλάδες, Νότιο Αιγαίο Ελλάδα, Agkairia, Paros

ParosΠάρος, Κυκλάδες, Νότιο Αιγαίο Ελλάδα
  • € 960.000
  • 4
  • 159
  • 2
Annuncio aggiornato il 21/05/2024
Descrizione
Στη νότια περιοχή της Πάρου στην Αγκαίρια, προς πώληση βρίσκεται ένα φανταστικό αυτόνομο σπίτι σε οικόπεδο 2835 τ.μ. με εκπληκτική θέα στην Αντίπαρο, στο Αιγαίο και στις γύρω νήσους. Διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, ένα για το κυρίως υπνοδωμάτιο και το άλλο για τα άλλα δύο, παραδοσιακά ξύλινα κουφώματα με σίτες και διπλά τζάμια, καινούργιες ηλεκτρικές συσκευές, πλακάκια από ιταλική πέτρα τύπου time, φωτισμό από την εταιρεία Bright, ενεργειακό τζάκι, ανεμιστήρες οροφής, αντλία θερμότητας Daikin για ψύξη και θέρμανση, πόρτα ασφαλείας, δορυφορική κεραία, συναγερμό, ηλιακό θερμοσίφωνα 200λίτρων, θερμομονωτική πρόσοψη της γερμανικής εταιρείας STO, τζακούζι πισίνα 3x2,5 πλήρως λειτουργικό, 2 καλυμμένες θέσεις στάθμευσης, πηγάδι με νερό για πολλαπλές χρήσεις και έναν φανταστικό κήπο. Το αυτόνομο σπίτι έχει εύκολη πρόσβαση στην Παροικία, στο Αεροδρόμιο και στην Αλυκή με τις προστατευμένες παραλίες και τις καφετέριες.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
+306947032093, info@smartimmo-invest.de, www.smartimmo-invest.gr

-Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.

-Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

-Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.

-Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012.
Caratteristiche
Riferimento
Κ0327
contratto
Vendita
tipologia
Villa unifamiliare | Immobile di lusso
superficie
159 m²
locali
4 (3 camere da letto, 1 altro), 2 bagni
Posti Auto
2 in box privato/box in garage
altre caratteristiche
Caminetto
Balcone
Piscina
Giardino privato
Costi
prezzo
€ 960.000
Efficienza energetica
riscaldamento
Autonomo, alimentato a pompa di calore
Efficienza energetica
A+
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista