Monolocale piano terra, Centro, Prefettura di Rethymno

Prefettura di Rethymno
€ 200.000
1 locale
75 m²
1 bagno
Piano T
No Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 09/06/2024
Descrizione
#Ρέθυμνο - #Κέντρο
#Προς πώληση Διαμέρισμα 75 τμ
Τιμή: 200.000€

Σε κεντρική περιοχή του Ρεθύμνου, βρίσκεται αυτό το διαμέρισμα προς πώληση των 75 τ.μ. Πρόκειται για ένα υπερυψωμένο ισόγειο δυάρι, που αποτελείται από ένα φωτεινό και ευάερο σαλόνι, μια λειτουργική κουζίνα, ένα άνετο υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο.

Το διαμέρισμα αυτή τη στιγμή είναι διαμορφωμένο για επαγγελματική χρήση, αποφέροντας εισόδημα 600€ μηνιαίως. Ωστόσο, λόγω της προνομιακής του θέσης και των ευκολιών που προσφέρει, αποτελεί εξαιρετική επιλογή και για ιδιοκατοίκηση ή τουριστική εκμετάλλευση.

Η περιοχή του Κέντρου στο Ρέθυμνο είναι ιδανική για όσους αναζητούν την άνεση της πόλης. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες και υπηρεσίες, προσφέροντας άνετη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις της καθημερινής ζωής. Επιπλέον, η περιοχή προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε μέσα μαζικής μεταφοράς και σημεία ενδιαφέροντος της πόλης.

Επιπλέον, η δυνατότητα επαγγελματικής χρήσης του διαμερίσματος αναδεικνύει την περιοχή ως έναν επιχειρηματικά ευνοϊκό προορισμό, ενισχύοντας το ενδιαφέρον για επένδυση σε αυτό το σημείο. Συνολικά, το διαμέρισμα στο Κέντρο του Ρεθύμνου προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για άνετη διαβίωση ή επιτυχημένη επιχείρηση σε μια από τις πιο δυναμικές περιοχές της πόλης.

Μεσιτικό γραφείο #terrarealestaterethymno
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2831028808
#terrarealestaterethymno #terrarealestate #rethymno #premiumvalues #propertiesforsale
Caratteristiche
Riferimento
1717831
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
75 m²
locali
1 camera da letto, 1 bagno
piano
Piano terra
altre caratteristiche
Esposizione esterna
Balcone
Costi
prezzo
€ 200.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1982
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista