Attico Δημοκρατίας 49, Ρέθυμνο 74132, Centro, Prefettura di Rethymno

Prefettura di RethymnoΔημοκρατίας 49, Ρέθυμνο 74132
€ 630.000
5 locali
178 m²
2 bagni
Piano 4
Ascensore
Balcone
Arredato
Annuncio aggiornato il 21/05/2024
Descrizione
Εντυπωσιακό ρετιρέ 178 τ.μ. στο κέντρο του Ρεθύμνου με εκπληκτική θέα στην θάλασσα. Το διαμέρισμα είναι διαμπερές με βορειοανατολικό προσανατολισμό και προσφέρει άνετους χώρους για όλους τους ενοίκους του. Διαθέτει τέσσερις άνετες κρεβατοκάμαρες ενώ ο τεράστιος ενιαίος χώρος σαλόνι κουζίνα λούζεται εντυπωσιακό φως λόγω των πολλών παραθύρων και του εντυπωσιακού φεγγίτη που δεσπόζει στην οροφή. Η κατάσταση του ακινήτου είναι εκαιρετική και δεν χρειάζεται καμία ιδιαίτερη εργασία. Μπορεί κανείς είτε να μετακομίσει άμεσα είτε να το εκμεταλλευτεί τουριστικά από την πρώτη ημέρα.

Το γεγονός οτι είναι διαμπερές και διαθέτει μπαλκόνι ουσιαστικά περιμετρικά του διαμερίσματος, επιτρέπει στο φυσικό φως να λούζει όλο το σπίτι κατά τη διάρκεια της ημέρας ενώ ο προσανατολισμός του το διατηρεί δροσερό κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Η ιδιαίτερα άνετη κεντρική βεράντα χαρίζει μαγευτική θέα προς τη θάλασσα και υπόσχεται χαλαρωτικές στιγμές.

Το διαμέρισμα, δεδομένης της τοποθεσίας του, προσφέρει πρακτικότητα καθώς είναι κοντά σε όλες τις υπηρεσίες, σε σούπερ μάρκετ, στάσεις λεωφορείου και καταστήματα, ενώ αν θελήσει κανείς βρίσκεται στην τεράστια αμμώδη παραλία του Ρεθύμνου περπατώντας λιγότερο από πέντε λεπτά. Λίγο περισσότερο θα χρειαστεί να περπατήσει για να βρεθεί στην καρδιά της πανέμορφης Παλιάς Πόλης του Ρεθύμνου με τα υπέροχα σοκάκια και τις βενετο-οθωμανικές αναφορές.

Την ατελείωτη λίστα με τα πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου ακινήτου συμπληρώνουν η -χρησιμότατη- θέση πάρκινγκ και η αποθήκη.

Παρά το γεγονός ότι το ακίνητο είναι εξαιρετικό για να μείνει κανείς, δεν πρέπει να παραγνωριστεί η δυνατότητα που έχει ένας επενδυτής να το χωρίσει σε μικρότερα διαμερίσματα ούτως ώστε να αυξήσει την επενδυτική του αξία και ετήσια απόδοση.

Υπεύθυνος για την ανάθεση είναι ο Κωνσταντίνος Μουλλός αδειούχος μεσίτης με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ: 3469607

Παρά το γεγονός οτι η Aspis Real Estate Ρεθύμνου παίρνει όσο το δυνατόν περισσότερα μέτρα για να διασφαλίσει οτι τα στοιχεία που αναγράφονται στις δημοσιευμένες αγγελίες είναι αληθή αυτά είναι κατά δήλωση των πωλητών και ως εκ τούτου δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την ορθότητα των πληροφοριών. Σε κάθε περίπτωση δίνουμε ισχυρή σύσταση για έλεγχο των πληροφοριών από εξειδικευμένους επαγγελματίες πριν την καταβολή οποιουδήποτε χρηματικού ποσού.
Caratteristiche
Riferimento
EK-6729639
contratto
Vendita
tipologia
Attico | Immobile di lusso
superficie
178 m²
locali
5 (4 camere da letto, 1 altro), 2 bagni
piano
4° piano, con ascensore
Posti Auto
1 in box privato/box in garage
altre caratteristiche
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Impianto tv con parabola satellitare
Arredato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 630.000
spese condominio
€ 40/mese
Efficienza energetica
anno di costruzione
1992
stato
Ottimo / Ristrutturato
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista