Bilocale Κουρμούλη Γ. 94, Ρέθυμνο 74132, Centro, Prefettura di Rethymno

Prefettura di RethymnoΚουρμούλη Γ. 94, Ρέθυμνο 74132
€ 160.000
3 locali
62 m²
1 bagno
Piano R
Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 22/05/2024
Descrizione
Τριάρι διαμέρισμα 62 τ.μ. προς πώληση στην περιοχή του Μασταμπά. Πρόκειται για ακίνητο ισογείου που όμως λόγω της κλίσης του οικοπέδου διαθέτει μπαλκόνι πρώτου ορόφου. Η οικοδομή ολοκληρώθηκε το 2012 και ως εκ τούτου το διαμέρισμα είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Η περιοχή είναι ήσυχη χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα στάθμευσης ενώ η απόσταση από το κέντρο της πόλης με τα πόδια δεν ξεπερνά τα 7 λεπτά.

Οι χώροι του είναι αρκετοί για μία ολιγομελή οικογένεια ή ζευγάρι. Ο ενιαίος χώρος σαλόνι-κουζίνα είναι αρκετός για σαλόνι και τραπεζαρία ενώ και τα δύο υπνοδωμάτια είναι ευμεγέθη. Το μεγαλύτερο υπνοδωμάτιο προσφέρει πρόσβαση στο μπαλκόνι-όπως και το σαλόνι- ενώ το δεύτερο υπνοδωμάτιο είναι τυφλό.

Η αρχικά ζητούμενη τιμή για το συγκεκριμένο ακίνητο το μετατρέπει σε επενδυτική ευκαιρία καθώς η τοποθεσία του σε συνδυασμό με την ηλικία του και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του δίνουν ένα σύνολο το οποίο μπορεί να δίνει απόδοση για ενοικίαση άνω του 5% το οποίο είναι ένα ιδιαίτερα καλό νούμερο για αστικό-οικιστικό ακίνητο. Η περιοχή είναι ιδιαίτερα δημοφιλής για ενοικίαση καθώς τόσο φοιτητές όσο και οικογένειες επιλέγουν να μείνουν εκεί λόγω της εγγύτητας με το κέντρο της πόλης. Τέλος το ακίνητο είναι μισθωμένο μέχρι το Δεκέμβριο του 2024.

Υπεύθυνος για την ανάθεση είναι ο Κωνσταντίνος Μουλλός αδειούχος μεσίτης με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ: 3469607

Παρά το γεγονός οτι η Aspis Real Estate Ρεθύμνου παίρνει όσο το δυνατόν περισσότερα μέτρα για να διασφαλίσει οτι τα στοιχεία που αναγράφονται στις δημοσιευμένες αγγελίες είναι αληθή αυτά είναι κατά δήλωση των πωλητών και ως εκ τούτου δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την ορθότητα των πληροφοριών. Σε κάθε περίπτωση δίνουμε ισχυρή σύσταση για έλεγχο των πληροφοριών από εξειδικευμένους επαγγελματίες πριν την καταβολή οποιουδήποτε χρηματικού ποσού.
Caratteristiche
Riferimento
EK-6730287
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
62 m²
locali
3 (2 camere da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
Piano rialzato, con ascensore
altre caratteristiche
Balcone
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 160.000
spese condominio
€ 15/mese
Efficienza energetica
anno di costruzione
2012
riscaldamento
Autonomo, alimentazione elettrica
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista