• € 3.000.000
  • 68.000
Annuncio aggiornato il 23/05/2024
Descrizione
Ιδανικό κτήμα για τουριστική εκμετάλλευση (μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα ή βίλες)!
Το κτήμα βρίσκεται στην Πελοπόννησο στο νομό Μεσσηνίας στα δυτικά του οικισμού Μεθώνης. Η έκταση του κτήματος είναι 68 στρέμματα με δομική κάλυψη στα στρέμματα 20% ήτοι 14.000τ.μ Το σχήμα του είναι κατάλληλο ώστε να οικοδομηθούν ξενοδοχειακές μονάδες με τις καλύτερες προδιαγραφές. Επίσης έχει άμεση πρόσβαση στις παροχές νερού, ρεύματος, και δικτύου τηλεπικοινωνιών γιατί εφάπτεται του οικισμού της Μεθώνης.

Το κτήμα εφάπτεται της θάλασσας και το χωρίζει μόνο ο αιγιαλός από αυτή, υπάρχουν μικροί κολπίσκοι που επιτρέπουν την πρόσβαση σε λουόμενους καθώς δίδεται ειδική άδεια διαμόρφωσής της, μπροστά ακριβώς και σε μικρή απόσταση υπάρχουν δυο μικρές βραχονησίδες οι οποίες είναι εκμεταλλεύσιμες ως γνωστό δίνονται ειδικές άδειες και χρησιμοποιούνται ως μαρίνες, σε απόσταση 50μ από αυτό υπάρχει παραλία 2,5 χλμ αμμώδης με κρυστάλλινα νερά που μπορεί να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες!

Η Μεθώνη είναι γνωστή ευρέως τόσο στον Ελλαδικό χώρο όσο και στο εξωτερικό λόγω του ιδανικού κλίματος, της φυσικής ομορφιάς, του απείρου κάλλους των αμμωδών παραλιών, των αρχαιολογικών χώρων, όπως το κάστρο της, όπου το κτήμα έχει αποκλειστική θέα σε αυτό, την άμεση πρόσβαση στην πρωτεύουσα Καλαμάτα, στο αεροδρόμιο της, με πτήσεις απευθείας από το εξωτερικό, με πρόσβαση στο γενικό νοσοκομείο και σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες που εδρεύουν εκεί.
Caratteristiche
Riferimento
EPG-4917
contratto
Vendita
tipologia
Terreno non edificabile
superficie
68.000 m²
Costi
prezzo
€ 3.000.000
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista