Villa unifamiliare, nuova, 280 m², Lagonisi, Kalivia Thorikou

Kalivia Thorikou
  • € 2.500/mese
  • 5+
  • 280
  • 3
  • No
Annuncio aggiornato il 23/05/2024
Descrizione

Κωδικός ακινήτου: 776047
Η βίλα αυτή είναι το ιδανικό καταφύγιο στο υπέροχο Λαγονήσι. Με την αρχιτεκτονική της να ακολουθεί την παραδοσιακή αισθητική της περιοχής, αλλά ταυτόχρονα να προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις, αυτή η νεόδμητη βίλα σε ένα οικόπεδο 1100 τ.μ. θα σας κλέψει την καρδιά.

Με συνολική επιφάνεια 280 τ.μ., αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 3 σαλόνια, 2 κουζίνες, 2 μπάνια και ένα WC. Η βίλα κατασκευάστηκε το 2020 και διαθέτει ενεργειακή κλάση Α+, ενώ η θέρμανση είναι αυτόνομη με χρήση πετρελαίου. Απολαύστε την απεριόριστη θέα από τα παράθυρα των συρόμενων κουφωμάτων αλουμινίου και απολαύστε τον ήχο του τζακιού στα κρύα βράδια.

Το σπίτι είναι πλήρως επιπλωμένο και διακοσμημένο με πλακάκια και ξύλινα πατώματα, ενώ η κύρια πόρτα είναι ασφαλείας με τρίαινα. Οι εντοιχισμένες ντουλάπες προσφέρουν άφθονο αποθηκευτικό χώρο, ενώ υπάρχει και ξεχωριστή αποθήκη για τα εργαλεία και τον εξοπλισμό σας.

Ο κήπος με την πισίνα θα σας χαρίσει στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης, ενώ το BBQ σας δίνει την δυνατότητα να απολαύσετε υπέροχα γεύματα και την υπέροχη θέα. Το σπίτι διαθέτει επίσης A/C, σύστημα θέρμανσης ανά επίπεδο, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια και ηλιακό θερμοσίφωνα.

Η βίλα βρίσκεται σε απόσταση 1000 μέτρων από την κοντινότερη παραλία και 1500 μέτρων από το κέντρο της πόλης και του χωριού, όπου μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις. Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε την ζωή των ονείρων σας, ενοικιάζοντας αυτήν την υπέροχη βίλα, με την τιμή των 2.500 € το μήνα
Η τοποθεσία του ακινήτου εμφανίζεται στον χάρτη κατά προσέγγιση.Poreia Real Estate, Τηλ. Επικοινωνίας: 2291078133 , email: info@poreiarealestate.gr / www.poreiarealestate.gr Skype ID : poreiarealestate.
Caratteristiche
Riferimento
776047
contratto
Affitto
tipologia
Villa unifamiliare
superficie
280 m²
locali
5+ (5 camere da letto, 4 altri), 3 bagni
piano
Piano terra
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Impianto di allarme
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Piscina
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 2.500/mese
cauzione
Non indicata
Efficienza energetica
anno di costruzione
2020
stato
Nuovo / In costruzione
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
Efficienza energetica
A+
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista