Villa unifamiliare, nuova, 200 m², Città principale - Chora, Lefkada

Lefkada
  • € 440.000
  • 5+
  • 200
  • 3+
Descrizione
Συγκροτημα τριων βιλων.Πωλειται βιλα 200τμ δυο επιπεδων σε οικοπεδο συνολικου εμβαδου 2322,57τμ στην Απολπαινα Λευκαδος.Το ισογειο περιλαμβανει σαλονι,κουζινα,2 υ\δ.Στον οροφο υπαρχουν κουζινα,σαλονι, 2 υ\δ (master),2 μπανια.Υπαιθριος ιδιωτικος χωρος 100τμ με κηπο δυο επιπεδων με μεγαλες πετρινες βεραντες και μπαρμπεκιου..Εχει υπεροχη θεα θαλασσα και την ομορφη πολη της Λευκαδας.Οι τρεις βιλες ενσωματωνονται σε εναν μεγαλυτερο εξωτερικο χωρο κοινης χρησης 1000τμ., ο οποιος εκτος απο τον κηπο και τις βεραντες διαθετει χωρο πισινας,παρκιν.Πληρως εξοπλισμενες με ολα τα απαραιτητα οικιακα ειδη
Είναι συνολικά 3 βίλες που βρίσκονται σε μια καταπράσινη πλαγιά, απολαμβάνοντας το γαλήνιο τοπίο της βόρειας άκρης του νησιού. Ξεκινώντας από τους ελαιώνες και την πόλη της Λευκάδας, το βλέμμα μπορεί να περιπλανηθεί στις δαντελωτές ακτογραμμές του Αγίου Ιωάννη, της Γύρας και του Ενετικού Κάστρου μέχρι το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου. Οι βίλες είναι σε πλήρη αρμονία με το φυσικό τοπίο και είναι σχεδιασμένες με σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική του νησιού. Οι «3 Βίλες » βρίσκονται σε κομβικό σημείο του νησιού της Λευκάδας, ~300μ από το χωριό Απόλπαινα και ~3χλμ από την πόλη, σε βολική απόσταση από τους φυσικούς θησαυρούς του νησιού καθώς και τα ιδιαίτερα σημαντικά αρχαιολογικά, ιστορικά και πολιτιστικά στοιχεία. αξιοθέατα.

Το συγκρότημα βίλες αποτελείται από 2 διώροφες μονοκατοικίες 100m2, των οποίων η κατασκευή ολοκληρώθηκε την άνοιξη του 2010 και 1 διώροφη μονοκατοικία 200 m2, η κατασκευή της οποίας ολοκληρώθηκε την άνοιξη του 2020. Όλες οι κατοικίες πληρούν όλους τους σύγχρονους κανονισμούς και λειτουργικές απαιτήσεις.

Προδιαγραφές σπιτιού:
α) Δύο Εσωτερικοί χώροι 100m 2 (2 κατοικίες) που περιλαμβάνουν: ισόγειο σαλόνι, κουζίνα, WC, πρώτος όροφος 2 υπνοδωμάτια και μπάνιο. Αυτές οι κατοικίες περιλαμβάνουν επίσης - ao rivate υπαίθριο χώρο ~50m 2 με κήπο δύο επιπέδων, πέτρινες βεράντες εξοπλισμένες με χτιστούς πάγκους και barbeque.

β) Ένας Εσωτερικός χώρος 200m 2 (1 κατοικία) που περιλαμβάνει: ισόγειο σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια και 2 υπνοδωμάτια και ένα σαλόνι πρώτου ορόφου , κουζίνα, 2 μπάνια και 2 master υπνοδωμάτια. Αυτή η κατοικία έχει έναν ανεξάρτητο εξωτερικό χώρο ~100m 2 συμπεριλαμβανομένου του κήπου σε επίπεδο wo με πέτρινες βεράντες εξοπλισμένες με χτιστούς πάγκους και ως πισίνα 21m 2 με μάγισσα είναι υπό κατασκευή.

Και οι τρεις βίλες είναι ενσωματωμένες σε έναν ευρύτερο κοινόχρηστο εξωτερικό χώρο ~1000 m 2 ο οποίος εκτός από κήπο και βεράντες διαθέτει και χώρο πισίνας με πισίνα αναψυχής 43 m 2 pand lap 9,5m. Οι κατοικίες είναι πλήρως εξοπλισμένες με όλα τα απαραίτητα οικιακά είδη και κλιματιζόμενες με ανεξάρτητες μονάδες κλιματισμού, και 2 θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων ανά σπίτι.
Informazioni
altre caratteristiche
Balcone
Piscina
Impianto tv con parabola satellitare
Arredato
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Caratteristiche
Riferimento e Data annuncio
EK-915628 - 13/06/2023
contratto
Vendita
tipologia
Villa unifamiliare | Immobile di lusso
superficie
200 m²
locali
5+ (4 camere da letto, 3 altri), 3+ bagni
totale piani edificio
2 piani
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Balcone
Piscina
Impianto tv con parabola satellitare
Arredato
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 440.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2020
stato
Nuovo / In costruzione
riscaldamento
Autonomo
Efficienza energetica
A
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista