6 αποτελέσματα για:

Μεσιτικά γραφεία - Άγιος Ελευθέριος - Προμπονά - Ριζούπολη

  • new accounts  ΑΕ
    new accounts ΑΕ

    ΑΧΑΡΝΩΝ 396 - Άγιος Ελευθέριος - Προμπονά - Ριζούπολη

    26 αγγελίες

    Η NEW ACCOUNTS Α.Ε. με το εξειδικευμένο τμήμα της στο χώρο του REAL ESTATE, σας προσφέρει ολοκληρωμένες μεσιτικές υπηρεσίες, στην ευρύτερη περιοχή των Πατησίων και σε επιλεγμένα σημεία της Αττικής..Με την πολυετή παρουσία μας και εμπειρία, στην περιοχή του Αγίου Ελευθερίου, είμαστε κοντά σας, για να καλύψουμε κάθε στεγαστική ή επενδυτική σας ανάγκη και να βοηθήσουμε στην εκτίμηση και βέλτιστη αξιοποίηση της Ακίνητης Περιουσίας σας. ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ – ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ – ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ - ΟΙΚΟΠΕΔΑ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΣε κάθε περίπτωση, παρέχεται υποστήριξη σε θέματα -Τραπεζιτικής Χρηματοδότησης- Νομικής Κάλυψης- Έκδοσης Πιστοποιητικών Μηχανικών και Ηλεκτρολόγων-Ασφάλισης Ακινήτων-Εργασιών Συντήρησης και Ανακαίνισης

  • GREEK GAIA BROKERS
    GREEK GAIA BROKERS

    Αριοβαρζάνου 14 Αθήνα, 11143 - Άγιος Ελευθέριος - Προμπονά - Ριζούπολη

    21 αγγελίες

    Η Greek Gaia Brokers είναι μια Real Estate Agency στην Ελλάδα με ένα μεγάλο εθνικό δίκτυο συνεργασιών και γνωριμιών καθώς και ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο ακινήτων. Η Greek Gaia Brokers ιδρύθηκε το 2014 σε ανταπόκριση της συνεχώς αυξανόμενης ζήτησης ακινήτων στον τομέα των ακινήτων. Το έμπειρο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτητικές ανάγκες της αγοράς προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις, ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και ολοκληρωμένη υποστήριξη πελατών.

  • Μεσιτικό γραφείο
    ΣΙΑΡΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
    • Στο Indomio.gr από 1 χρόνο
    19 αγγελίες
  • Athenscape
    Athenscape

    Νηλέως 59, Αθήνα - Άγιος Ελευθέριος - Προμπονά - Ριζούπολη

    5 αγγελίες

    -

  • fine construction
    fine construction

    mykonos - Άγιος Ελευθέριος - Προμπονά - Ριζούπολη

    1 αγγελία

    Από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες των Κυκλάδων.Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2004 και μέχρι σήμερα έχει αγοράσει με μεγάλη επιτυχία ακίνητα σε πολύ καλές τοποθεσίες και με φτηνές τιμές εκμεταλλευόμενη τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν.

  • Μεσιτικό γραφείο
    IBP test
    1 αγγελία