Vila familiar 136 m², Erissos, Kefalonia

Kefalonia
  • € 350.000
  • 3
  • 136
Descrição
ΠΩΛΕΙΤΑΙ : Διατίθεται προς πώληση μαναδική βίλλα συνολικής επιφάνειας 136τ.μ. σε οικόπεδο 450 τ.μ. στα Αντιπάτα, Κεφαλονιάς. Πρόκειται για μια διώροφη παραδοσιακή πέτρινη βίλλα καθώς είναι επενδυμένη με πέτρα στο εξωτερικό της αλλά και στον εσωτερικό χώρο.

Η ιδιοκτησία αυτή εκτείνεται σε δύο επίπεδα. Στο ισόγειο υπάρχει ενιαίος χώρος με άνετο καθιστικό-τραπεζαρία- πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ένα μπάνιο. Με εσωτερική σκάλα οδηγούμαστε στον πρώτο όροφο, όπου βρίσκονται 3 υπνοδωμάτια ένα εκ των οποίων διαθέτει ensuite μπάνιο, και ένα ακόμη επιπλέον μπάνιο. Η βίλα απολαμβάνει πραγματικά μαγευτική θέα προς τη θάλασσα και τα πανέμορφα γειτονικά χωριά. Ο καταπράσινος με φυτά εξωτερικός χώρος της βίλας απολαμβάνει τη πισίνα, σκεπαστές βεράντες, καθιστικά και εξωτερική τραπεζαρία κήπου.

Πλεονέκτημα της ιδιοκτησίας αυτής είναι η εξαιρετική τοποθεσίας της, καθώς απέχει 10 λεπτά οδικώς από το λιμάνι Φισκάρδο.

Στο Φισκάρδο, ως χωριό γραφικό, παραδοσιακό και χαρακτηρησμένο ως διατηρητέος οικισμός, θα βρεί κανείς τα μικρά καλόγουστα μαγαζάκια, εστιατόρια και καφέ για κάθε γούστο. Η απόσταση από το Αργοστόλι, πρωτεύουσα του νησιού, είναι 50 χλμ . Το λιμάνι του Φισκάρδου συνδέει την Κεφαλονιά με την Ιθάκη και την Λευκάδα, με συχνά δρομολόγια, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι παραλίες Αγία Ιερουσαλήμ, Έμπλυση και Φώκι βρίσκονται πολύ κοντά, ενώ στον δρόμο προς την Άσσο, ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να απολαύσει τη διάσημη παραλία του Μύρτου.

Τιμή : 350.000 €
Características
Referência e Data do anúncio
231771013-83 - 31/07/2023
contrato
Venda
tipologia
Vila familiar
superfície
136 m²
quartos
3 quartos
número total de andares do prédio
2 pisos
Custos
preço
€ 350.000
Eficiência energética
aquecimento
Aquecimento
certificação energética
Livre
Opções adicionais

Contactar o anunciante