Apartamento T4 muito bom estado, rés-do-chão, Plateia Mavili, Ampelokipoi - Pentagon

Ampelokipoi - Pentagon
  • € 875.000
  • 5
  • 220
  • 3
  • r/c
  • Não
Anúncio atualizado em 23/04/2024
Descrição
Μοναδικό γωνιακό νεοκλασικό διώροφο διαμέρισμα 220 τ.μ. που εκτείνεται στο ισόγειο & τον 1ο όροφο ενός πλήρως ανακαινισμένου διατηρητέου κτιρίου στην αριστοκρατική περιοχή της πλατείας Μαβίλη, δίπλα από την Αμερικανική πρεσβεία και τη στάση του μετρό "Μέγαρο Μουσικής".

Ο πρώτος όροφος έχει πρόσβαση από δύο διαφορετικές εισόδους. Από την ανεξάρτητη μαρμάρινη είσοδο μπαίνουμε σε ένα χωλ και συναντάμε τέσσερα δωμάτια, ένα πλήρες μπάνιο, ένα WC και ένα κουζινάκι. Οι οροφές, τα δάπεδα, οι πόρτες και τα κουφώματα είναι μοναδικής αισθητικής & ομορφιάς, συντηρημένα και ανακαινισμένα άψογα από τον ιδιοκτήτη.

Στο ισόγειο ο χώρος είναι βιομηχανικής και λιτής αισθητικής και αποτελείται από ένα χωλ, τέσσαρα μικρά δωμάτια, έναν ενιαίο χώρο, κουζινάκι και δυο WC.

Και οι δύο όροφοι έχουν πρόσβαση στον κήπο, που αν και μικρός, δίνει στους ενοίκους την αίσθηση μονοκατοικίας και εισφέρει στην μοναδικότητα του ακινήτου.

Αυτό το σπανίου κάλλους & αρχιτεκτονικής εναπομείναν κτίριο της περιοχής, αποτελεί ιδανική μακράς διάρκειας επένδυση με απόδοση 5% αφού είναι νοικιασμένο για 9 έτη σε γνωστό δικηγορικό γραφείο.

*Το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Πλατεία Μαβίλη
Τοποθεσία:Η πλατεία Μαβίλη, βρίσκεται στην περιοχή των Αμπελοκήπων, κοντά στις γειτονιές του Κολωνακίου και των Ιλισσίων.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά:Η πλατεία είναι γεμάτη καφετέριες, εστιατόρια και καταστήματα και αποτελεί δημοφιλή προορισμό για υπαίθριες εκδηλώσεις, συναυλίες και πολιτιστικά φεστιβάλ. Εκεί βρίσκεται επίσης το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ένας από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς χώρους της Αθήνας, ο οποίος φιλοξενεί διάφορες μουσικές, θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.
Προσβασιμότητα: Η περιοχή είναι εύκολα προσβάσιμη με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, συμπεριλαμβανομένων των λεωφορείων και του μετρό. Βρίσκεται κοντά στο σταθμό του μετρό "Μέγαρο Μουσικής" της μπλε γραμμής (Γραμμή 3), και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από αρκετούς σημαντικούς δρόμους, όπως η λεωφόρος Κηφισίας και η λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας.
Επενδυτική Δυναμική: Συνολικά, η πλατεία Μαβίλη προσφέρει ένα γαλήνιο και γραφικό καταφύγιο από τους πολυσύχναστους δρόμους της Αθήνας και αποτελεί ένα δημοφιλές σημείο για χαλάρωση και αναψυχή στην καρδιά της πόλης.

Προσβασιμότητα: Ευρέως προσβάσιμη περιοχή με αυτοκίνητο και δημόσια συγκοινωνία από τις λεωφόρους Μεσογείων, Κηφισίας και Αλεξάνδρας. Το αεροδρόμιο απέχει 50 λεπτά με μια ώρα με το τρένο και 35 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Επενδυτική Δυναμική: Η περιοχή βρίσκεται κοντά στο κέντρο της Αθήνας και είναι έτοιμη για περαιτέρω ανάπτυξη.
Características
Referência
W-02JIDO
contrato
Venda
tipologia
Apartamento | Propriedade de luxo
superfície
220 m²
quartos
5 (4 quartos, 1 outro), 3 casas de banho
andar
Rés-do-chão
número total de andares do prédio
2 pisos
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Exposição externa
Varanda
Jardim privado
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 875.000
despesas de condomínio
€ 20/mês
Eficiência energética
ano de construção
1930
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Centralizado, alimentado a metano
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante