Vila familiar, muito bom estado, 180 m², Plaka, Vamos

Vamos
  • € 590.000
  • 5+
  • 180
  • 3
  • Não
Anúncio atualizado em 08/12/2023
Descrição
Μια βίλα με μοναδική θέα πάνω στην άκρη του λόφου στο χωριό πλακά Αποκορόνου. Η βίλα διαθέτει επίσης έναν ξενώνα, ένα εξωτερικό καθιστικό 35μ2 και μια μεγάλη πισίνα.

Η βίλα είναι κατασκευασμένη το έτος 2005 και είναι σε τέλεια κατάσταση. Αποτελείτε από έναν ενιαίο χώρο κουζίνα, σαλόνι και τραπεζαρία, δυο υπνοδωμάτια και δυο μπάνια (150μ2). Επίσης υπάρχει ένα ξεχωριστό διαμέρισμα με κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο (50μ2).

Έχει έναν μεγάλο και πανέμορφο κήπο και μια πισίνα μεγάλων διαστάσεων, 40μ2.

Η βίλα βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση με τα πόδια από το χωριό Πλακά και 5 λεπτά από την παραλία της Αλμυρίδας.

Η Αλμυρίδα είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό στην περιοχή του Αποκόρονα, μια από τις βορειότερες ακτές της Κρήτης. Το χωριό είναι περίπου 20 χιλιόμετρα από τα Χανιά, στον ίδιο νομό των Χανίων. Ένα παραδοσιακό ψαροχώρι, η Αλμυρίδα έχει μια μακριά παραλία πολύ διάσημη, ειδικά σε οικογένειες.

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ
Η προμήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 3% + ΦΠΑ επί της τελικής τιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Στέλιος Αρχοντάκης, αδειούχος κτηματομεσίτης στην πόλη του Ρεθύμνου με Αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου Ν21857050000 και ΑΦΜ 046847382. Η εταιρία Homeland δεν φέρει ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την παρουσίαση καθώς είναι μόνο για ενημέρωση και υπόκεινται σε παραλείψεις, αλλαγή τιμής ή απόσυρση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδα Συμβολαιογράφου και Υποθυκοφηλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδα καταβάλλονται από τον αγοραστή. Η αναφερόμενη επιφάνεια είναι η ακαθάριστη κατοικήσιμη επιφάνεια συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων.
Características
Referência
VI0445
contrato
Venda
tipologia
Vila familiar | Propriedade de luxo
superfície
180 m²
quartos
5+ (3 quartos, 3 outros), 3 casas de banho
andar
Rés-do-chão, com acesso a deficientes
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Lareira
Varanda
Piscina
Mobilado
Jardim privado
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 590.000
Eficiência energética
ano de construção
2005
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Aquecimento
Eficiência energética
Δ
Opções adicionais

Contactar o anunciante