Estúdio muito bom estado, sótão, Plateia Amerikis, Patision - Acharnon

Patision - Acharnon
  • € 85.000
  • 1
  • 56
  • 1
  • -2
  • Sim
Anúncio atualizado em 17/04/2024
Descrição
ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ Πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα 56 τ.μ. ημιυπόγειο, εσωτερικό, 1 υ/δ,1 μπάνιο, κατασκευής 1968. Το ακίνητο διαθέτει κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου, κλιματισμό, πόρτα ασφαλείας και είναι πλήρως ανακαινισμένο το 2022, με 50 τ.μ. κήπο αποκλειστικής χρήσης. Διαθέτει χολ με σαλόνι, ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, μεγάλο μπάνιο με χώρο για πλυντήριο καθώς και κουζίνα με φούρνο. Η πρόσβαση γίνεται μέσω σκάλας. Είναι κοντά σε σχολεία, αγορά, συγκοινωνίες, υπηρεσίες, 13 λεπτά από το μετρό Αττικής, 10 λεπτά από ΑΣΟΕΕ, 5 λεπτά από τη Φωκίωνος Νέγρη.
Η Πλατεία Αμερικής (παλαιότερη ονομασία πλατεία Αγάμων) είναι μεγάλη πλατεία της Αθήνας, η οποία βρίσκεται στην δυτική πλευρά της οδού Πατησίων και στο μέσο περίπου του μήκους της οδού. Η πλατεία απέχει 2 χλμ από την πλατεία Ομονοίας και 2,5 χλμ από το τέρμα της οδού Πατησίων και τον σταθμό Άνω Πατήσια του ΗΣΑΠ. Γύρω από την πλατεία και δυτικά της οδού Πατησίων αναπτύχθηκε η ομώνυμη συνοικία της Αθήνας, η οποία συνορεύει με τα Κάτω Πατήσια προς τα βόρεια και ανατολικά, με τον Άγιο Παντελεήμονα προς τα νότια και με την Κυψέλη προς τα ανατολικά - η Πατησίων χωρίζει την Κυψέλη από την συνοικία της πλατείας Αμερικής.
Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 1, Εμβαδόν: 56 τ.μ., Δωμάτια: 1, Έτος κατασκευής: 1968, Για φοιτητές, Κλιματισμός, Θέα, Βεράντα, Ασανσέρ, Κήπος, Εσωτερική σκάλα, Πόρτα ασφαλείας, Όροφος: Ημιυπόγειο, Επιτρέπονται κατοικίδια, Ανακαινισμένο, Διπλά τζάμια, Φωτεινό, Βαμμένο, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Ξύλινα, Τύπος δαπέδων: Πλακάκι, Θέρμανση: Κεντρική θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Φυσικό αέριο, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Ενεργειακή κλάση: Ε, Προσανατολισμός: Βορειοδυτικός, Ρεύμα: Μονοφασικό, Έτος Ανακαίνισης: 2022, Απόσταση απο θάλασσα: 10
Características
Referência
354049
contrato
Venda
tipologia
Apartamento
superfície
56 m²
quartos
1 quarto, 1 casa de banho
andar
Sótão, com elevador
outras características
Porta blindada
Varanda
Jardim privado
Janelas em vidro duplo / madeira
Custos
preço
€ 85.000
Eficiência energética
ano de construção
1968
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Centralizado, alimentado a metano
Eficiência energética
Ε
Opções adicionais

Contactar o anunciante