Vila familiar 365 m², Sofiko, Soligeia

Soligeia
  • € 850.000
  • 3
  • 365
  • 3+
Descrição
Σε ένα μοναδικό σημείο με πανοραμική θέα στη θάλασσα που φτάνει ως την Αίγινα και τους Αγίους Θεοδώρους, διατίθεται προς πώληση στο Αμόνι ημιτελής κατοικία 300 τ.μ. με αυτόνομο αποπερατωμένο διαμέρισμα 65 τ.μ. σε μεγάλο ελαφρώς επικλινές οικόπεδο 3.000 τ.μ. 

Πρόκειται για κυρίως κατοικία, κατασκευής 1985, τριών επιπέδων με εσωτερική σκάλα που χρήζει αποπεράτωσης και διαθέτει: 3 υ/δ, 1 κουζίνα, 2 μπάνια και αποθήκη. Είναι ανατολικομεσημβρινού προσανατολισμού, διαμπερής και φωτεινή, και βλέπει σε μαγευτική γαλάζια θέα 360 μοιρών. Αποτελείται από τρία επίπεδα τα οποία ενώνονται μεταξύ τους και η  διαρρύθμισή της είναι η ακόλουθη:

• Ισόγειο: ενιαία κουζίνα-καθιστικό με τζάκι, περιμετρική σκεπαστή βεράντα με υπέροχη θέα στη θάλασσα που διαθέτει bbq, ξυλόφουρνο και νεροχύτη
• Κατεβαίνοντας λίγα σκαλιά οδηγείται κανείς σε 2ο καθιστικό με τζάκι και wc
• Στον 1ο όροφο υπάρχουν 2 ευρύχωρα υ/δ, laundry και μπάνιο.

Δίπλα στην κυρίως κατοικία βρίσκεται αποπερατωμένο ανεξάρτητο διαμέρισμα 65 τ.μ. με τη δική του αυτόνομη είσοδο. Διαθέτει: ενιαίο καθιστικό-κουζίνα, 2 υ/δ και μπάνιο, όλα με κοινή βεράντα που βλέπει στη θάλασσα. 

Ο περιβάλλον χώρος είναι ιδιαίτερα φροντισμένος και διαμορφωμένος σε πεζούλες και μονοπάτια με ελαιόδεντρα και διάφορα φυτά και διαθέτει κλειστό χώρο στάθμευσης 2 αυτοκινήτων και κλειστό parking δύο σκαφών και περίφραξη περιμετρικά του οικοπέδου. 

Βρίσκεται σε ιδιαίτερα προνομιακό σημείο διότι η θέα είναι ανεμπόδιστη προς όλες τις πλευρές και απέχει μόλις 200 μέτρα από μία υπέροχη παραλία, 50 μέτρα σε κάθετη γραμμή από την θάλασσα, 7 χλμ. από την κοντινότερη πόλη και 100 χλμ. από την Αθήνα.

Lafazani Homes
Real Estate Agency
www.lafazanihomes.com

Property Manager: Nikol Lafazani
Mob.: +30 6936 813 099
info@lafazanihomes.com
Informações
outras características
Lareira
Exposição externa
Varanda
Jardim privado
Características
Referência e Data do anúncio
3033 - 31/08/2023
contrato
Venda
tipologia
Vila familiar | Propriedade de luxo
superfície
365 m²
quartos
3 quartos, 3+ casas de banho
andar
Rés-do-chão
número total de andares do prédio
3 pisos
outras características
Lareira
Exposição externa
Varanda
Jardim privado
Custos
preço
€ 850.000
Eficiência energética
ano de construção
1985
certificação energética
Livre
Opções adicionais

Contactar o anunciante