Duplex Ιπποκράτους, 23, Kardia, Mikra

MikraΙπποκράτους, 23
  • € 159.000
  • 3
  • 135
  • 2
Descrição
ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ, ΣΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ, ΣΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ, ΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΘΕΑ. Πωλείται εξαιρετικής αρχιτεκτονικής διαμπερής μεζονέτα - διαμέρισμα 2 επιπέδων 135 τ.μ., χτισμένη με τις υψηλότερες αρχιτεκτονικές προδιαγραφές και με πολυτελή υλικά των κορυφαίων ευρωπαϊκών οίκων, καινούργια, φωτεινή, ήσυχη, ευάερη, με πανοραμική απεριόριστη θέα προς πράσινο, Θερμαϊκό Κόλπο και Όλυμπο.

Το επίπεδο του ακινήτου το οποίο χαρακτηρίζεται ως ισόγειο, όπου οργανώνεται ο ενιαίος μεγάλος χώρος υποδοχής και η κουζίνα, εκμεταλλεύεται στο έπακρο την έντονη κλίση του οικοπέδου, καθώς βρίσκεται σε ύψος 3μ. πάνω από τη στάθμη του εδάφους, προσφέροντας εξαιρετική αμφιθεατρική θέα. Στον χώρο αυτό βρίσκεται σαλόνι μεγάλο 60 τ.μ. περίπου με τζάκι και μεγάλα ανοίγματα με έξοδο σε αυλή αποκλειστικής χρήσης, καθώς και ανοικτή κουζίνα φτιαγμένη κατά παραγγελία από μασίφ ξύλο. Στο πίσω μέρος του διαμερίσματος οργανώνονται 2 Υ/Δ μεγάλα με εντοιχισμένη ξύλινη 4φυλλη & 6φυλλη ντουλάπα με έξοδο σε ιδιωτική αυλή αποκλειστικής χρήσης, 2 W.C. με ντους και μπάνιο αντίστοιχα κατασκευασμένα με πολυτελή είδη υγιεινής και υλικά των κορυφαίων οίκων, και αποθήκη. Το ακίνητο επιπλέον διαθέτει τύπο δαπέδων πολυτελές γρανιτοπλακάκι υψηλής αντοχής, εσωτερική σκάλα, τέντες, διπλά τζάμια, κουφώματα αλουμινίου, θυροτηλέφωνο, πόρτα ασφαλείας.

Πρόκειται για ακίνητο στο πιο προνομιακό οικόπεδο της περιοχής, εργονομικά σχεδιασμένο αξιοποιώντας στο έπακρο τη μοναδική απεριόριστη θέα προς το δασύλλιο, τον οικισμό και τη θάλασσα, διαθέτοντας εκπληκτικούς μεγάλους χώρους και λίγα σκαλοπάτια.

Βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία δίπλα σε συγκοινωνίες – σχολεία – καταστήματα – υποδομές – δραστηριότητες, ενώ ταυτόχρονα απέχει ελάχιστα λεπτά και προσφέρει άμεση πρόσβαση στο αεροδρόμιο και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Informações
outras características
Lareira
Porta blindada
Varanda
Jardim privado
Características
Referência e Data do anúncio
EK-2908991 - 26/12/2023
contrato
Venda
tipologia
Duplex | Propriedade de luxo
superfície
135 m²
quartos
3 (2 quartos, 1 outro), 2 casas de banho
andar
Rés-do-chão
número total de andares do prédio
2 pisos
outras características
Lareira
Porta blindada
Varanda
Jardim privado
Custos
preço
€ 159.000
despesas de condomínio
€ 5/mês
Eficiência energética
ano de construção
2007
aquecimento
Aquecimento, alimentado a gasóleo
certificação energética
Livre
Opções adicionais

Contactar o anunciante

Privado