Duplex Ποσείδι, Kalandra, Kassandra

KassandraΠοσείδι
  • € 400.000
  • 4
  • 90
  • 2
  • Não
Anúncio atualizado em 23/04/2024
Descrição
Κωδικός ακινήτου: 1888 - Κασσάνδρα Ποσείδι ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα συνολικής επιφάνειας 90 τ.μ. ισόγειο . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2000 με ενεργειακή κλάση Α και ανακαινίστηκε το 2020. Διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, BBQ, σοφίτα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 10 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 300 μέτρα - Τιμή: 400.000 € Στο Ποσείδι,στην περιοχή \ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΑ\,βρίσκεται αυτή η γωνειακή μεζονέτα των 90τ.μ προς πώληση.Αποτελείται από τρία επίπεδα.Στο ισόγειο είναι η σαλοκουζίνα και ένα wc.Στο πρώτο επίπεδο έχει δύο άνετα υπνοδωμάτια,το κυρίως μπάνιο και ένα μεγάλο μπαλκόνι.Στο τελευταίο επίπεδο είναι η σοφίτα.Το σπίτι διαθέτει ατομική θέρμανση πετρελαίου,τζάκι,κλιματιστικά και διατίθεται επιπλωμένο και εξοπλισμένο.Ο κήπος με την αποκλειστική χρήση είναι 700τ.μ και βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο τένις.Αυτό το ακίνητο είναι σε κοντινή απόσταση από την θάλασσα,είναι κοντά σε οργανωμένο ξενοδοχείο.Έχει πραγματικά απεριόριστη πανοραμική θέα στην θάλασσα και την φύση που δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.Η αξία αυτού του ακινήτου είναι 400.000€. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Το μεσιτικό γραφείο ‘’Dimitris Real Estate” λειτουργεί βάση της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μεσιτείας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.

Τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί σύμφωνα με τις πληροφορίες του εντολέα.   

Η μεσιτική αμοιβή του γραφείου μου ανέρχεται στο ποσοστό του 2% σύν το Φ.Π.Α.24% επί της πραγματικής τιμής του οριστικού συμβολαίου.
Características
Referência
1888
contrato
Venda
tipologia
Duplex | Propriedade de luxo
superfície
90 m²
quartos
4 (3 quartos, 1 outro), 2 casas de banho
andar
Rés-do-chão
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Lareira
Sótão
Sistema de alarme
Porta blindada
Varanda
Mobilado
Jardim privado
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 400.000
Eficiência energética
ano de construção
2000
aquecimento
Aquecimento, alimentado a gasóleo
Eficiência energética
A
Opções adicionais

Contactar o anunciante