Duplex Παπάγου, Centro, Arnaia

ArnaiaΠαπάγου
  • € 408/mês
  • 3
  • 80
  • 1
Descrição
Το ”Dandy on The Hill | Αρναία ” είναι ένα διώροφο σαλέ στην Αρναία Χαλκιδικής με απαράμιλλη γοητεία. Η πέτρα και το ξύλο επικρατούν τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά και μια μοναδική, παραδοσιακή αρχιτεκτονική προσέγγιση δεσπόζει τόσο επιβλητικά όσο και ρομαντικά στον χώρο.
Στο ισόγειο υπάρχει ένα σαλόνι με τηλεόραση, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μεγάλος καναπές, η τραπεζαρία και το τζάκι. Στον επάνω όροφο υπάρχει μια κρεβατοκάμαρα με διπλό κρεβάτι, ένα δεύτερο σαλόνι με γωνιακό διπλό καναπέ-κρεβάτι (όπου μπορούν να κοιμηθούν δύο παιδιά), μια τουαλέτα με ντους και μικρό παραδοσιακό μπαλκόνι μοναδικής αρχιτεκτονικής. Η ζεστή διακόσμηση, ταιριάζει άψογα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του σπιτιού.

Άλλα θέματα προς σημείωση:

Ένας συνεργάτης μας θα σας υποδεχτεί, θα σας παραδώσει τα κλειδιά για το σπίτι και θα σας καθοδηγήσει όσον αφορά στις χρησιμότητες του σπιτιού. Μπορεί επίσης να σας προτείνει δραστηριότητες και μέρη που μπορείτε να επισκεφθείτε. Η παρουσία μας είναι διακριτική. Είμαστε όμως, στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, ώστε να συζητήσουμε οτιδήποτε προκύψει. Παρακαλούμε, κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, θα πρέπει να μας ενημερώσετε εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το τζάκι και πόσο συχνά, έτσι ώστε να σας προμηθεύσουμε με την αντίστοιχη ποσότητα ξύλων. Παρακαλούμε, εάν είναι δυνατόν, να μας ενημερώσετε εγκαίρως.

Τιμή σεζόν 3.000€
Τιμή για χρόνο: 4.900€
Informações
outras características
Lareira
Mobilado
Características
Referência e Data do anúncio
EK-3065225 - 31/01/2024
contrato
Renda
tipologia
Duplex
superfície
80 m²
quartos
3 (1 quarto, 2 outros), 1 casa de banho
número total de andares do prédio
2 pisos
outras características
Lareira
Mobilado
Custos
preço
€ 408/mês
fiança
Não indicado
Eficiência energética
aquecimento
Aquecimento, alimentado a gasóleo
Eficiência energética
B+
Opções adicionais

Contactar o anunciante

Privado