Prédio para Venda

Lefkada
  • € 360.000
  • 5+
  • 353
  • 3+
Descrição
Επιχείρηση ενοικίασης με μεγάλες δυνατότητες σε ορεινό χωριό με ευρύχωρο κήπο και μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από την παραλία Πευκούλια

Περιτριγυρισμένη από πλούσιο πράσινο σε μια ήσυχη γειτονιά του χωριού Ασπρογερακάτα, αυτή η γοητευτική μονάδα διαμερισμάτων είναι μια μοναδική ευκαιρία για εποχιακές ή μακροχρόνιες ενοικιάσεις, σε βολική τοποθεσία κοντά σε μερικές από τις γνωστές παραλίες της Δυτικής Ακτής με τα γαλαζοπράσινα νερά της.

Απλώνεται σε 3 επίπεδα, συμπεριλαμβανομένου ενός ημιωρόφου. Αποτελείται από 7 στούντιο, πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα, και ένα διαμέρισμα 60 τ.μ. με ενιαίο χώρο καθιστικού, κουζίνας και τραπεζαρίας, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο. Το τρίτο επίπεδο περιλαμβάνει ένα ευρύχωρο διαμέρισμα 160 τ.μ. με ενιαίο χώρο καθιστικού, κουζίνας και τραπεζαρίας με τζάκι, 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, ένα δωμάτιο γραφείου και αποθήκη.

Ο εξωτερικός χώρος προσφέρει κήπο 350 τ.μ., ιδανικό σημείο για πισίνα ή ακόμα και παιδική χαρά, πολλά καθιστικά που περιβάλλονται από πλούσιο πράσινο και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης 250 τ.μ.
Características
Referência e Data do anúncio
1571 - 23/02/2024
contrato
Venda
tipologia
Prédio
superfície
353 m²
quartos
5+ quartos, 3+ casas de banho
número total de andares do prédio
3 pisos
Lugares de estacionamento
1 em garagem
outras características
Lareira
Exposição norte
Custos
preço
€ 360.000
Eficiência energética
ano de construção
1995
aquecimento
Centralizado, alimentado a gasóleo
Opções adicionais

Contactar o anunciante