Vila familiar Κέρκυρας-Παλαιοκαστρίτσας 49100, Corfu cidade, Corfu

CorfuΚέρκυρας-Παλαιοκαστρίτσας 49100
  • € 800.000
  • 5+
  • 343
  • 3+
  • Não
Anúncio atualizado em 17/02/2024
Descrição
Μοντέρνα πολυτελής και ασυνήθιστη βίλα 343τ.μ. με πισίνα (θαλασσινό νερό και τζακούζι), λιμάνι (deck-ανοξείδωτες δέστρες-νερό και φως), μέσα σε περιφραγμένο περιποιημένο κήπο 1 στρέμματος. Πριν μπείτε στις Αλυκές, δίπλα στο ποτάμι, κοντά στην θάλασσα και στην πόλη.

Είναι χτισμένη σε 3 επίπεδα.

Στο ισόγειο βρίσκεται το καθιστικό, το hall, 1 μπαράκι και η κουζίνα (πλήρως εξοπλισμένη με μικρό βιτρό στην οροφή πάνω από το τραπέζι). Ανεβαίνοντας 4 σκαλιά είναι το WC και η σαλοτραπεζαρία (ενεργειακό τζάκι-δική του είσοδος-τεχνοτροπίες).

Στον όροφο βρίσκεται ανοιχτού τύπου γραφείο, 1 master κρεβατοκάμαρα με δική της γκαρνταρόμπα και μπάνιο (καμπίνα με υδρομασάζ-σάουνα-ποδομασάζ-αρωματοθεραπεία κ.α.). Ανεβαίνοντας 4 σκαλιά βρίσκονται 2 ακόμη κρεβατοκάμαρες με δικό τους μπάνιο η καθεμία (ντουζιέρα και πατάρι). Και οι 3 κρεβατοκάμαρες έχουν τριπλά τζάμια με ενσωματωμένα στόρια, γυάλινες ντουλάπες, βεράντες.Η σκάλα που οδηγεί στον όροφο είναι ξύλινη με κάγκελο ανοξείδωτο και γυαλί και στην οροφή βρίσκεται μεγάλος γυάλινος θόλος που φωτίζει και το γραφείο.

Στο ημιυπόγειο βρίσκεται ο ξενώνας (έχει και ξεχωριστή είσοδο) που αποτελείται από 2 κρεβατοκάμαρες (1 διπλή, 1 μονή), κουζίνα, μπάνιο (ντουζιέρα). Στο ίδιο επίπεδο βρίσκεται το πλυσταριό-αποθήκη, το playroom (μπιλιάρδο-καθιστικό-κάβα κ.α.) και το μηχανοστάσιο (πόρτα πυρασφάλειας).

Στον κήπο υπάρχει αυτόματο πότισμα, φωτισμός παντού, μπάρμπεκιου (ψησταριά-φούρνος-λάντζα και ντουλάπια), ντους, ειδική περίφραξη για σκύλο, μεγάλη αποθήκη (γίνεται και γκαράζ), ειδικής τεχνοτροπίας ζαρντινιέρες, βραχόκηποι, λιμνούλα, τραπεζαρία, καθιστικό και ξαπλώστρες.

σύστημα αυτόνομης θέρμανσης (πετρέλαιο), air-conditions & fan coil (για άμεση ψύξη και θέρμανση), θυροτηλεόραση, κάμερες, συναγερμός, πόρτες ασφαλείας, πορτόνι με τηλεκοντρόλ, ηλιακός, αφαλάτωση, αντίστροφη όσμωση, μπόιλερ, διπλά και τριπλά τζάμια, σίτες και βεράντες

Δρόμος: άσφαλτος (οδηγεί στην θάλασσα)

Τιμή Πώλησης: €800.000

τηλ. 6972250744
Características
Referência
EK-3155383
contrato
Venda
tipologia
Vila familiar | Propriedade de luxo
superfície
343 m²
quartos
5+ (5 quartos, 3 outros), 3+ casas de banho
andar
2° andar, com acesso a deficientes
número total de andares do prédio
2 pisos
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Lareira
Sótão
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Piscina
Sistema de tv com antena parabólica
Mobilado
Jardim privado
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 800.000
Eficiência energética
estado
A reestruturar
aquecimento
Aquecimento, alimentado a gasóleo
Eficiência energética
B+
Opções adicionais

Contactar o anunciante