Terreno agrícola para Venda

SithoniaΟ Πάνος
  • € 490.000
  • 9.205
Anúncio atualizado em 16/04/2024
Descrição
Κωδικός ακινήτου: 1-793 - Σιθωνία Νέος Μαρμαράς ΚΟΥΤΣΟΥΠΙΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα οικοδομήσιμο επίπεδο αγροτεμάχιο συνολικής επιφάνειας 9205 τ.μ. μόνο 50 μέτρα από τη θάλασσα Διαθέτει Τιμή: 490.000 €
Πωλείται αποκλειστικά ένα εντυπωσιακό οικοδομήσιμο αγροτεμάχιο στην περιοχή Νέος Μαρμαράς, με επιφάνεια 9205 τ.μ. Αυτό το επίπεδο κτήμα προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να κατασκευάσετε το όνειρο σας, μόλις 50 μέτρα μακριά από την καταγάλανη θάλασσα. Με την εντυπωσιακή του τοποθεσία και την εξαιρετική θέα, αυτό το αγροτεμάχιο θα σας συναρπάσει από την πρώτη στιγμή. Ακόμα, η περιοχή Νέος Μαρμαράς είναι γνωστή για την ηρεμία και την ομορφιά της, καθιστώντας τον ιδανικό προορισμό για την κατασκευή του σπιτιου σας. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα ακίνητο που συνδυάζει την ιδιωτικότητα, την ομορφιά και την άνεση στον ιδανικότερο τόπο για να ζήσετε τα όνειρά σας.

Το γραφείο μας Sithon Real Estate με έδρα τη Συκιά Χαλκιδικής δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των ευρύτερων περιοχών όπως Συκιάς, Σάρτης, Καλαμίτσι, Κριαρίτσι, Πόρτο Κουφό, Τορώνης αλλά και ολόκληρης της Σιθωνίας.

Η ομάδα του Sithon Real Estate και των συνεργατών της με νομικές υπηρεσίες, συμβολαιογραφική κάλυψη, συμβουλές προς έκδοση δανείων, πολεοδομικές συμβουλές, τοπογραφικές μελέτες, διαχείριση εκμετάλλευσης ακινήτων, καθιστά το γραφείο μας έτοιμο να διεκπεραιώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κάθε συναλλαγή σας.


Sithon Real Estate

Μεσιτικό Γραφείο: Δέσποινα Δριστάρη

Διεύθυνση: Συκιά Χαλκιδικής

ΤΚ: 63072

Κινητό: 6907859220 whats up/viber

Email : sithon.realestate@gmail.com
Características
Referência
1-793
contrato
Venda
tipologia
Terreno agrícola
superfície
9.205 m²
Custos
preço
€ 490.000
Opções adicionais

Contactar o anunciante