Vila familiar Διομήδη, Σάνη 63077, Centro, Kassandra

KassandraΔιομήδη, Σάνη 63077
  • € 1.700.000
  • 5+
  • 450
  • 3+
  • Não
Anúncio atualizado em 30/05/2024
Descrição
ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΝΗ- ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ πολυτελές συγκρότημα τεσσάρων μεζονετών με κοινόχρηστη πισίνα σε εκπληκτική τοποθεσία με πανέμορφο κήπο 4000 τ.μ. μέσα στο καταπράσινο φυσικό τοπίο της περιοχής.
Το συγκρότημα κατασκευάστηκε το 1996 , ανακαινίστηκε το 2006 είναι συνολικής έκτασης περίπου 450 τ.μ. , διαθέτει πισίνα 104 τ.μ.
Το συγκρότημα απέχει μόλις 750 τ.μ. από την παραλία και προσφέρει όλες τις ανέσεις στην καρδιά της πιο διάσημης πολυτελούς περιοχής της Κασσάνδρας.
Οι δύο από τις βίλες είναι περίπου 110 τ.μ. και αναπτύσσονται σε τρία επίπεδα. Στο ισόγειο υπάρχει ένα ευρύχωρο σαλόνι με τραπεζαρία, ένα υπνοδωμάτιο, μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα μπάνιο με ντουζιέρα και άμεση πρόσβαση στην πανέμορφη βεράντα.
Στον πρώτο όροφο υπάρχει ακόμη ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπαλκόνι.
Το υπόγειο αποτελείται από ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, ένα σαλόνι και ένα μπάνιο με ντουζιέρα. Επιπλέον, υπάρχει ένας ανοιχτός χώρος με ένα ακόμα κρεβάτι.
Οι άλλες δύο βίλες είναι περίπου 64 τ.μ. και αναπτύσσονται σε δύο επίπεδα. Στο ισόγειο υπάρχει ένα ευρύχωρο σαλόνι με τραπεζαρία, ένα υπνοδωμάτιο, μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα μπάνιο με ντουζιέρα και έχει άμεση πρόσβαση στην βεράντα. Στον πρώτο όροφο υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπαλκόνι.
Στο χώρο υπάρχουν επίσης μία αποθήκη πισίνας και τρεις επιπλέον χώροι αποθήκευσης.
Οι μεζονέτες είναι πλήρως επιπλωμένες και εξοπλισμένες με ηλεκτρικές συσκευές. Διαθέτουν θέρμανση με καυστήρα πετρελαίου, τζάκι, κλιματισμό, τριπλή εγκατάσταση για ζεστό νερό (ηλεκτρικό, ηλιακό θερμοσίφωνα και boiler), κουφώματα αλουμινίου, σίτες, χτιστά barbeque και θέσεις στάθμευσης.
Το ακίνητο συνδυάζει την ηρεμία στη φύση και το πανέμορφο φυσικό τοπίο στην πολυτελή περιοχή του Σάνη με την άμεση πρόσβαση στην ακτή Σάνη, καθώς και σε εστιατόρια, μαγαζιά, μπαρ και beach bar. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για επένδυση.
17 χλμ απόσταση από την κωμόπολη των Ν.Μουδανιών και 80 χλμ απόσταση από τη Θεσσαλονίκη.
ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: Kassandra Properties ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ: ΛΕΙΒΑΔΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :2374023740 & 6977419350
Características
Referência
EK-3543135
contrato
Venda
tipologia
Vila familiar | Propriedade de luxo
superfície
450 m²
quartos
5+ (10 quartos, 7 outros), 3+ casas de banho
andar
Rés-do-chão
número total de andares do prédio
3 pisos
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Lareira
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Piscina
Sistema de tv com antena parabólica
Mobilado
Jardim privado
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 1.700.000
Eficiência energética
ano de construção
1995
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Aquecimento, alimentado a gasóleo
Eficiência energética
Γ
Opções adicionais

Contactar o anunciante