Terreno para construção para Venda

KalamataΞεροκάμπι
  • € 500.000
  • 16.564
Anúncio atualizado em 02/05/2024
Descrição
Στα Αγριώματα Καλαμάτας, ουσιαστικά ένα κοντινό και αραιοκατοικημένο προάστιο της Καλαμάτας,

αμφιθεατρικό, με θέα στο Μεσσηνιακό Κόλπο, ανατολικά της πόλης της Καλαμάτας, περίπου 5 λεπτά οδικώς από το Κέντρο της Καλαμάτας,

το οποίο έχει γρήγορη πρόσβαση σε κόμβο προς το Κέντρο της Καλαμάτας και προς το Εθνικό, Οδικό Δίκτυο και βρίσκεται μεταξύ Καλαμάτας και Παραλίας Βέργας, κοντά στο supermarket Lidl,

πωλείται ένα μεγάλο αγροτεμάχιο, επιφάνειας 16546 τ.μ., το οποίο έχει πρόσβαση από ασφαλτόδρομο, είναι άρτιο και οικοδομήσιμο και για κατοικία κτίζει έως 365 τ.μ.

Το αγροτεμάχιο βρίσκεται σε ήσυχη, οικιστική περιοχή, με όμορφες μονοκατοικίες, με τουριστικά καταλύματα και αγροκτήματα με ελιές, προσφέροντας στον ιδιοκτήτη όμορφη θέα βουνού και θάλασσας, καθαρό αέρα, ησυχία, ασφάλεια, πολύ καλό και εύκρατο κλίμα και γρήγορη πρόσβαση σε παραλίες, σε οργανωμένη αγορά, σε αυτοκινητόδρομους και σε διεθνές αεροδρόμιο.

Απέχει περίπου 15 λεπτά από το Διεθνή Αερολιμένα Καλαμάτας και περίπου 2.5 ώρες από την Αθήνα.
Είναι κατάλληλο για ιδιόχρηση ή για εκμετάλλευση, σε μια περιοχή της Ελλάδας που μοιάζει με νησί και έχει χερσαία πρόσβαση και επισκέπτες όλο το έτος.

Είναι κατάλληλο σημείο και για εξορμήσεις στη Μάνη και σε άλλες τουριστικές περιοχές της Πελοποννήσου.

Η εταιρεία μας, μπορεί να μειώσει τα κόστη, τον κόπο και τον χρόνο στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση κάθε επένδυσης πανελλαδικά, προσφέροντας όλο το φάσμα υπηρεσιών που θα χρειαστεί ο επενδυτής, αξιόπιστα και με εκπτώσεις σε όλα τα στάδια του σχεδιασμού και της υλοποίησης.

Η θέση του ακινήτου στο χάρτη της αγγελίας είναι ενδεικτική και υπάρχει μεσιτική αμοιβή.
Ταυτόχρονα, από την εταιρεία μας παρέχονται εκπτώσεις ενός έτους, για εσάς και για δικούς σας, σε όλες τις υπηρεσίες μας για ιδιώτες και για επιχειρήσεις.

ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ, ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: www.ckbsm.gr
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ - CKBSM:

Η πρώτη εταιρεία πανευρωπαϊκά, η οποία προσφέρει παραπάνω από 50 υπηρεσίες γύρω από ακίνητα και επιχειρήσεις σε πανελλαδικό επίπεδο.

Δείτε περισσότερα ακίνητα πανελλαδικά, καθώς και τις επιπλέον υπηρεσίες μας και στην ιστοσελίδα: www.ckbsm-realestate.com

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να επιδειχθεί η αστυνομική ταυτότητα και ο ΑΦΜ.
Η τοποθεσία των ακινήτων στον χάρτη είναι ενδεικτική.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

ΤΗΛΕΦΩΝΑ: (0030) 2103003018 - (27210)94636 - (0030) 6979800120 - (0030) 6945963363
EMAIL: info@ckbsm-realestate.com
SITE: www.ckbsm-realestate.com
ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ!
Características
Referência
CkTm745
contrato
Venda
tipologia
Terreno para construção
superfície
16.564 m²
Acesso rodoviário / direito de passagem
Na autoestrada
Custos
preço
€ 500.000
Opções adicionais

Contactar o anunciante