• € 12.000/mês
  • 1.643
  • 3+
Descrição
Εξαώροφο υπερσύγχρονο κτίριο – Kοντά στο μετρό
ΣΕΠΟΛΙΑ/ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, Εξαώροφο υπερσύγχρονο κτίριο σε άριστη κατάσταση, πολύ κοντά (400 m) στον κόμβο METRO & ΗΣΑΠ Αττικής. Άμεσα εκμεταλλεύσιμο, χωρίς καμία ανάγκη ανακαίνισης, με δυνατότητα εκμετάλλευσης συνολικά (1673 τ.μ.) ή ανά επίπεδο. Το κτίριο μπορεί να αξιοποιηθεί για επαγγελματική χρήση, όπως ως διαγνωστική μονάδα, πολυϊατρείο, δημόσια υπηρεσία, call center κ.λπ., ή μπορεί να μετατραπεί από τον αγοραστή, ώστε να διαθέτει χώρους βραχυχρόνιας φιλοξενίας, δεδομένου ότι είναι πολύ κοντά σε σταθμό του METRO.
(Σημαντική σημείωση: Είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασία με άλλο μεσιτικό. Δεχόμαστε όμως σχετική επικοινωνία, μόνο εφόσον υπάρχει κάποιος ενδιαφερόμενος.)

Αναλυτική περιγραφή ακινήτου

Το κτίριο διαθέτει 6 ορόφους, οι οποίοι κατανέμονται ως εξής σε επίπεδα και τετραγωνικά μέτρα:

ΥΠΟΓΕΙΟ: Μεγάλος και ευρύχωρος χώρος, με επιφάνεια 357 τ.μ. και με ύψος που φτάνει στα 3.30 μέτρα. Διαθέτει δύο εισόδους: μία εξωτερική, από τη ράμπα του κτιρίου και μια εσωτερική, από το κλιμακοστάσιο. Ο χώρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα, είτε για γκαράζ, χωρητικότητας 10+ θέσεων, είτε ως αποθηκευτικός χώρος, είτε ως χώρος βιοτεχνικής παραγωγής. Το άνοιγμα πλήρους προστασίας στον ακάλυπτο χώρο του ακινήτου, που υπάρχει στην οροφή, επιτρέπει τη ρύθμιση φυσικού αερισμού και φωτεινότητας του χώρου.

ΙΣΟΓΕΙΟ: Μεγάλος, ευρύχωρος, φωτεινός και πολυμορφικός χώρος, επιφάνειας 252 τ.μ., με ημιώροφο 123 τ.μ. (που είναι σαν κανονικός όροφος από άποψη διαστάσεων), το οποίο διαθέτει δύο εισόδους: εξωτερική και εσωτερική. Διαθέτει επίσης αποκλειστική χρήση στον ακάλυπτο χώρο, επιφάνειας 76 τ.μ., καθώς και ανοιχτό ημιυπαίθριο χώρο 30 τ.μ., μπροστά από την είσοδό του. Στο επίπεδο αυτό υπάρχουν 3 τουαλέτες και 1 κουζίνα.

1ος ΌΡΟΦΟΣ: Μεγάλος, ευρύχωρος, φωτεινός χώρος επιφάνειας 248 τ.μ., με είσοδο από το κλιμακοστάσιο και το ασανσέρ. Διαθέτει άνετους γραφειακούς χώρους, που χωρίζονται με γυψοσανίδα και/ή γυάλινα παραπετάσματα, καθώς και 2 τουαλέτες και 1 κουζίνα.

2ος ΌΡΟΦΟΣ: Μεγάλος, ευρύχωρος, φωτεινός χώρος επιφάνειας 248 τ.μ., με είσοδο από το κλιμακοστάσιο και το ασανσέρ. Διαθέτει άνετους γραφειακούς χώρους, που χωρίζονται με γυψοσανίδα και/ή γυάλινα παραπετάσματα, καθώς και 2 τουαλέτες και 1 κουζίνα.

3ος ΌΡΟΦΟΣ: Μεγάλος, ευρύχωρος, φωτεινός χώρος επιφάνειας 248 τ.μ., με είσοδο από το κλιμακοστάσιο και το ασανσέρ. Διαθέτει άνετους γραφειακούς χώρους, που χωρίζονται με γυψοσανίδα και/ή γυάλινα παραπετάσματα, καθώς και 2 τουαλέτες και 1 κουζίνα.

4ος ΌΡΟΦΟΣ: Μεγάλος, ευρύχωρος, φωτεινός χώρος επιφάνειας 168 τ.μ., με είσοδο από το κλιμακοστάσιο και το ασανσέρ. Διαθέτει άνετους γραφειακούς χώρους, που χωρίζονται με γυψοσανίδα και/ή γυάλινα παραπετάσματα, ηλιοροφή σε ένα από τα δωμάτια, καθώς και ανοιχτούς ημιυπαίθριους και ακάλυπτους χώρους 80 τ.μ. Στο επίπεδο αυτό υπάρχουν 2 τουαλέτες και 1 κουζίνα.

Φωτορεαλιστική απεικόνιση της προβλεπόμενης διαμόρφωσης του χώρου γύρω και έξω από το κτίριο: ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ.

ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ: 1673 Τ.Μ.

(1643 Τ.Μ. ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΧΩΡΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ + 30 Τ.Μ. ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΟΣ ΙΣΟΓΕΙΟΥ)

Το κτίριο διαθέτει:

Υδραυλικό ανελκυστήρα, χωρητικότητας 20 ατόμων και πολυτελούς κατασκευής, με μουσική και φωνητική αναγγελία ορόφων, με στάσεις σε όλα τα επίπεδα του κτιρίου

Κεντρική θέρμανση

Συστήματα εξαερισμού

Πλήρη δομημένη καλωδίωση με δωμάτιο κεντρικού SERVER για όλο το κτίριο

Πάνω από 300 τηλεφωνικές συνδέσεις

Πυροσβεστικές φωλιές και πυροσβεστήρες σε κάθε όροφο

Διπλούς υαλοπίνακες SUPER SILVER

Τηλεχειριζόμενα ρολά απόλυτης ασφάλειας που «σφραγίζουν» σε όλη την επιφάνεια του ισογείου

Συναγερμό

Εξωτερικό φωτισμό από προβολείς αλογόνου

Κουβούκλιο στην είσοδο για θυρωρό ή φύλακα

Άριστα μονωμένη ταράτσα
Características
Referência e Data do anúncio
BN-2021 - 19/04/2024
contrato
Renda
tipologia
Prédio
superfície
1.643 m²
quartos
3+ casas de banho
número total de andares do prédio
6 pisos
Lugares de estacionamento
1 em garagem
outras características
Com fio
Porta blindada
Exposição externa
Sistema de alarme
Custos
preço
€ 12.000/mês
fiança
Não indicado
Eficiência energética
ano de construção
2004
aquecimento
Centralizado, alimentado a gasóleo
Eficiência energética
A
Opções adicionais

Contactar o anunciante