Vila familiar 600 m², Sternes, Akrotiri

Akrotiri
  • € 4.700.000
  • 5+
  • 600
  • 3+
  • Não
Descrição
Προς πώληση δύο παρόμοιες παραθαλάσσιες βίλες χτισμένες σε οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 6000 τ.μ. το 2012, το καθένα με ιδιωτική πισίνα 40 τ.μ. Το ακίνητο βρίσκεται σε ήσυχη τοποθεσία, πολύ κοντά στην όμορφη αμμώδη παραλία του Λουτρακίου, αλλά και με άμεση πρόσβαση στη θάλασσα. Διαθέτουν κοινόχρηστη είσοδο στο δρόμο και ιδιωτικό μονοπάτι που οδηγεί στη θάλασσα, επίσης κοινόχρηστο BBQ με ξυλόφουρνο σκεπαστή τραπεζαρία και παιδική χαρά.

Η πρώτη βίλα αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια και ένα στούντιο ενός υπνοδωματίου, ενώ η δεύτερη διαθέτει συνολικά 4 υπνοδωμάτια.

Το ισόγειο και των δύο βιλών διαθέτει σαλόνι με τζάκι, πρόσβαση στην επιπλωμένη βεράντα και τον χώρο της πισίνας, ξεχωριστή πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με τραπεζαρία και WC.

Στο ίδιο επίπεδο υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι με ιδιωτικό μπάνιο και ιδιωτική βεράντα. Μια εσωτερική σκάλα οδηγεί από το ισόγειο κάθε βίλας στην κορυφή της και στο ημιυπόγειο επίπεδό της.

Ο πρώτος όροφος κάθε βίλας διαθέτει 2 δίκλινα υπνοδωμάτια και ένα υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια όλα με ιδιωτικό μπάνιο. Υπάρχει επίσης χώρος γραφείων.

Σε μια ενιαία αίθουσα με βασικό εξοπλισμό γυμναστικής στον κάτω όροφο και των δύο βιλών υπάρχει σάουνα με ντους και ατμόλουτρο. Η πρώτη βίλα διαθέτει επίσης στούντιο με ξεχωριστή είσοδο που παρέχει ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, μπάνιο με ντους και μικρή κουζίνα.

Οι βίλες διαθέτουν κεντρική θέρμανση με καλοριφέρ, κλιματισμό, ηλεκτρικό θερμοσίφωνα, παράθυρα με διπλά τζάμια με παντζούρια, Wi-Fi και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.

Η πόλη των Χανίων βρίσκεται στα 16 χλμ και το αεροδρόμιο στα 7 χλμ. Επιπλέον καταστήματα και γενικές ανέσεις είναι διαθέσιμα στα Κουνουπιδιανά, μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Informações
outras características
Lareira
Exposição externa
Varanda
Piscina
Jardim privado
Características
Referência e Data do anúncio
4492 - 06/11/2023
contrato
Venda
tipologia
Vila familiar | Propriedade de luxo
superfície
600 m²
quartos
5+ (8 quartos, 2 outros), 3+ casas de banho
número total de andares do prédio
3 pisos
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Lareira
Exposição externa
Varanda
Piscina
Jardim privado
Custos
preço
€ 4.700.000
Eficiência energética
aquecimento
Aquecimento
certificação energética
Livre
Opções adicionais

Contactar o anunciante