Vila familiar 130 m², Aggeliana, Geropotamos

Geropotamos
  • € 425.000
  • 4
  • 130
  • 2
  • Não
Descrição
#Ρέθυμνο #Αγγελιανά
#Πωλείται Βίλα – 130τ.μ.
Τιμή: 425.000€

Στα Αγγελιανά ένα πεδινό χωριό του Γεροποτάμου, σε απόσταση περίπου 22 χιλιομέτρων από το Ρέθυμνο, βρίσκεται αυτή η καταπληκτικής κατάστασης βίλα των 130τ.μ.

Πρόκειται για ένα ακίνητο αυθεντικής κρητικής αρχιτεκτονικής, με κύρια στοιχεία της πέτρα και το ξύλο. Εκτείνεται σε δύο επίπεδα. Στο ισόγειο υπάρχει ένα σαλόνι με τζάκι και πρόσβαση στον εξωτερικό χώρο όπου υπάρχει το BBQ και η πισίνα. Στη συνέχεια υπάρχει η κουζίνα με τραπεζαρία, ένα άνετο υπνοδωμάτιο και ένα μεγάλο μπάνιο με ντουζιέρα.

Από την εσωτερική σκάλα, μπορεί κάποιος να ανέβει στο δεύτερο επίπεδο του σπιτιού, όπου υπάρχει ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με ιδιωτική βεράντα και θέα στην πισίνα, ένα μεγάλο μπάνιο με ντουζιέρα και ένα υπνοδωμάτιο ακόμα με πρόσβαση σε βεράντα με πρόσβαση στην πέτρινη σκάλα, από όπου μπορεί κανείς να κατέβει στο BBQ και τον κήπο του σπιτιού.

Το σπίτι βρίσκεται μέσα σε οικόπεδο 500τ.μ. και υπάρχει υπέροχη πλακόστρωτη αυλή με κήπο, χώρο BBQ με πέργκολα και ο χώρος της πισίνας.

Είναι κατάλληλο για επένδυση ως τουριστικό κατάλυμα, αλλά και για ιδιοκατοίκηση. Σε κοντινή απόσταση από τη βίλα υπάρχουν καταστήματα, σούπερ μάρκετ, καφετέριες και ταβερνάκια. Επίσης μέσα σε λίγο χρόνο με το αυτοκίνητο μπορεί κανείς να επισκεφτεί το Πάνορμο, με την αμμουδερή παραλία του και τα γραφικά ταβερνάκια του, όπως επίσης και το αρχαιολογικό χώρο της Ελεύθερνας.

Μεσιτικό γραφείο #terrarealestaterethymno
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2831028808
#terrarealestaterethymno #terrarealestate #rethymno #premiumvalues #propertiesforsale
Informações
outras características
Lareira
Varanda
Piscina
Jardim privado
Características
Referência e Data do anúncio
1469155 - 08/05/2024
contrato
Venda
tipologia
Vila familiar
superfície
130 m²
quartos
4 (3 quartos, 1 outro), 2 casas de banho
andar
Rés-do-chão
número total de andares do prédio
2 pisos
outras características
Lareira
Varanda
Piscina
Jardim privado
Custos
preço
€ 425.000
Eficiência energética
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante