• € 1.500.000
  • 600
  • 3+
Anúncio atualizado em 16/08/2023
Descrição
Χανιά στο δήμο αποκορώνου πωλείται παραδοσιακή τουριστική μονάδα με όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα σε πλήρη λειτουργία. Πωλείται πλήρως εξοπλισμένη και με σταθερό πελατολόγιο.
Αποτελείται από 5 μεζονέτες, με κοινόχρηστη θερμαινόμενη πισίνα, γυμναστήριο με χαμάμ, στεγασμένο χώρο barbecue και mini market - cafe. Πρόκειται για 3 αναπαλαιωμένα και 3 νέα κτίσματα, τα
οποία είναι εναρμονισμένα στο περιβάλλον και τη φύση ,που συνδυάζουν το παλιό με το μοντέρνο αρμονικά . Χτισμένα με πέτρα και ξύλο, με ιδιωτικούς αλλά και αρκετούς κοινόχρηστους χώρους. Οι κατοικίες είναι , α) 66 τ μ , β) 81 τ μ γ) 96 τ μ δ)88 τ μ και ε) 92 τ μ .Κάθε κατοικία μπορεί να φιλοξενήσει έως 4 άτομα και αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με μπαλκόνι ή στεγασμένη βεράντα, ένα μπάνιο, πλήρως εξοπλισμένη εντοιχισμένη κουζίνα με πάγκο από γρανίτη, όλες τις σύγχρονες ηλεκτρικές συσκευές και μικροσυσκευές, τραπεζαρία, καθιστικό με ενεργειακό τζάκι, αυλή, ενώ 3 από αυτές διαθέτουν και ιδιωτικό roof garden. Επίσης διαθέτουν ,Γυμναστήριο, Μίνι μάρκετ . barbecue, και κεντρική θερμαινόμενη πισίνα . Η μονάδα είναι χτισμένη αμφιθεατρικά σε οικόπεδο 870 τ μ με πλήρη διαμορφωμένους τους εξωτερικούς περιβάλλοντα χώρους και η θέση της είναι τέτοια λόγο μορφολογίας του εδάφους ώστε να παρέχει στον επισκέπτη μοναδική θέα σε βουνό & θάλασσα. η θέση του είναι κομβική γιατί απέχει μόνο λίγα χιλιόμετρα από τα κοσμοπολίτικα Χανιά και τις οργανωμένες παραλίες.
Características
Referência
4113
contrato
Venda
tipologia
Prédio | Propriedade de luxo
superfície
600 m²
quartos
3+ casas de banho
número total de andares do prédio
2 pisos
Lugares de estacionamento
1 em garagem
Utilizo do prédio actual
Hotel
outras características
Com fio
Exposição externa
Sistema de alarme
Custos
preço
€ 1.500.000
Eficiência energética
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Aquecimento
Eficiência energética
A+
Opções adicionais

Contactar o anunciante