Duplex Κοίμηση της Θεοτόκου, Glossa, Skopelos

SkopelosΚοίμηση της Θεοτόκου
  • € 145.000
  • 2
  • 115
  • 2
  • Não
Descrição
Στον παραδοσιακό οικισμό της Γλώσσας Σκοπέλου, πωλείται μια άριστα διατηρημένη παραδοσιακή κατοικία τριών επιπέδων, ανακαινισμένη το 1990, με καινούργια σκεπή.
Το κάτω επίπεδο αποτελείται από κουζίνα μπάνιο και αποθηκευτικό χώρο. Στο μεσαίο επίπεδο, υπάρχει ένας ενιαίος χώρος σαλονοτραπεζαρίας με τζάκι. Στο τρίτο επίπεδο ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο. Υπάρχει δυνατότητα διαχωρισμού σε δύο δωμάτια. Όλοι αυτοί οι χώροι επικοινωνούν με ξύλινη εσωτερική σκάλα. Διαθέτει και WC στο μπαλκόνι στο τρίτο επίπεδο.
Το οικόπεδο είναι επικλινές με αποτέλεσμα να έχουν όλα τα επίπεδα δικιά τους πρόσβαση προς τον δρόμο. Το πάνω επίπεδο βλέπει σε δρόμο με δυνατότητα κίνησης οχημάτων, ενώ το μεσαίο και το κάτω επίπεδο σε καλντερίμι που δεν έχουν πρόσβαση οδικά μέσα. Στο ακίνητο περιορίζεται η θέα της θάλασσας από το μπροστινό σπίτι αλλά στα τρία μέτρα στο καλντερίμι υπάρχει απεριόριστη θέα της θάλασσας και της Σκιάθου. Διεθνές αεροδρόμιο υπάρχει στην Σκιάθο και στην Νέα Αγχίαλο. Η πρόσβαση στον οικισμό γίνεται με πλοίο της γραμμής (ferry boat και flying cat) στο λιμάνι που υπάρχει ακριβώς κάτω από τον οικισμό.
Η Γλώσσα Σκοπέλου είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος οικισμός της Σκοπέλου. Βρίσκεται Β.Δ. του νησιού και είναι χτισμένη στο λόφο πάνω από το λιμάνι του Λουτρακίου με υπέροχη θέα. Η Γλώσσα και η ευρύτερη περιοχή της είναι πλούσια σε πηγές και έχει πολλά ελαιόδεντρα, δαμασκηνιές και αμυγδαλιές. Τα σπίτια της, με μακεδονικές επιδράσεις, είναι διώροφα με κεραμικές στέγες και ξύλινα μπαλκόνια, που το μπροστινό τους μέρος καλύπτεται με κάγκελα αλουμινίου.
Η οικία πωλείται και με τις ηλεκτρικές συσκευές.
Πρόκειται για μια εξοχική κατοικία σε πολύ καλή κατάσταση, σε ένα πανέμορφο νησί.
Informações
outras características
Lareira
Mobilado
Janelas em vidro duplo / madeira
Características
Referência e Data do anúncio
1-210 - 29/01/2024
contrato
Venda
tipologia
Duplex
superfície
115 m²
quartos
2 (1 quarto, 1 outro), 2 casas de banho
andar
Rés-do-chão
outras características
Lareira
Mobilado
Janelas em vidro duplo / madeira
Custos
preço
€ 145.000
Eficiência energética
ano de construção
1939
aquecimento
Aquecimento, fonte de alimentação elétrica
Eficiência energética
Ζ
Opções adicionais

Contactar o anunciante