Vila familiar 125 m², Kokkino Chorio, Vamos

Vamos
  • € 500.000
  • 3
  • 125
  • 2
Anúncio atualizado em 14/05/2024
Descrição
Μια φανταστική ευκαιρία να αγοράσετε και να χτίσετε το σπίτι των ονείρων σας στην Κρήτη. Βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στο Κόκκινο Χωριό με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και στο βουνό. Μια μοντέρνα βίλα με δύο υπνοδωμάτια και δύο μπάνια με δική της ιδιωτική πισίνα.

Στις παρυφές του Κόκκινου Χωριού, αυτό το μοναδικό οικόπεδο βρίσκεται σε μια πολύ ήσυχη τοποθεσία με όμορφη θέα στον κόλπο της Σούδας, τα Χανιά και την ανοιχτή θάλασσα. Στα αριστερά σας διακρίνονται τα λευκά βουνά.

Δύο βίλες θα χτιστούν δίπλα-δίπλα, αλλά η καθεμία θα έχει τη δική της είσοδο και θα παραμείνει ιδιωτική μέσα με τις δικές της πισίνες και χώρο διασκέδασης. Ο χώρος στάθμευσης θα είναι στο πίσω μέρος του ακινήτου με χώρο για 2 αυτοκίνητα. Μια μακρόστενη είσοδος σας οδηγεί στην μπροστινή πόρτα και στην κουζίνα και στη συνέχεια στον ενιαίο χώρο καθιστικού/τραπεζαρίας. Μεγάλες γυάλινες πόρτες εισρέουν στον εξωτερικό χώρο, με σκαλοπάτια που οδηγούν σε ένα βυθισμένο καθιστικό δίπλα στην πισίνα. Υπάρχει επίσης πέργκολα με μπάρμπεκιου, εξωτερική κουζίνα και τραπεζαρία.

Ο πρώτος όροφος περιλαμβάνει 2 δίκλινα υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες και ιδιωτικό μπάνιο. Κάθε υπνοδωμάτιο έχει μεγάλες γυάλινες πόρτες που οδηγούν στη δική τους ιδιωτική βεράντα στον τελευταίο όροφο με φανταστική θέα στη θάλασσα.

Αυτή είναι μια καταπληκτική ευκαιρία να φτιάξετε το δικό σας πολυτελές σπίτι 2 υπνοδωματίων με ιδιωτική πισίνα και φανταστική θέα σε μια εξαιρετική τοποθεσία στην Κρήτη. Αυτή η τιμή περιλαμβάνει την οικοδομική άδεια, μελέτη, κατασκευή, ΦΠΑ και την προμήθεια μας. Θα πρέπει να πληρωθούν μόνο οι αμοιβές του δικηγόρου σας.
Características
Referência
CAV-111986
contrato
Venda
tipologia
Vila familiar | Propriedade de luxo
superfície
125 m²
quartos
3 (2 quartos, 1 outro), 2 casas de banho
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Varanda
Piscina
Mobilado
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 500.000
Eficiência energética
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante