Apartamento T3 novo, terceiro andar, Tabouria, Tabouria - Agia Sofia

Tabouria - Agia Sofia
  • € 280.000
  • 3
  • 90
  • 2
  • 3
  • Sim
Descrição
Οροφοδιαμέρισμα 3ου ορόφου σε υπό κατασκευή κτίριο, σε απόσταση μόλις 900 μέτρων από τη θάλασσα.
Το οροφοδιαμέρισμα είναι γωνιακό διαμπερές, συνολικής επιφάνειας 90 τ.μ. και βρίσκεται σε ένα κτίριο 6 ορόφων το οποίο κατασκευάζεται με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές που απαιτούνται για μια άριστη και συνάμα μοντέρνα κατασκευαστική ανέγερση.
Η άριστη διαρρύθμιση του χώρου και η προσεγμένη κατανομή των τετραγωνικών εξασφαλίζουν εσωτερική αρτιότητα καθώς ο ενιαίος χώρος της κουζίνας και του σαλονιού είναι πλήρως εργονομικός με πρόσβαση σε μια μεγάλη περιμετρική βεράντα, τα τρία υπνοδωμάτια είναι μεγάλα, και έχουν τα δύο πρόσβαση σε βεράντα ενώ το τρίτο σε μπαλκόνι. Το μπάνιο του είναι σύγχρονο με μεγάλο παράθυρο, το wc με εξαερισμό ενώ η αυστηρή τήρηση των κανονισμών της αυτονομίας με ατομικό λέβητα φυσικού αερίου, ανεβάζουν ψηλά τον πήχη της ασφαλούς εγκατάστασης. Η υπόγεια αποθήκη και η θέση στάθμευσης στην πιλοτή έρχονται να ολοκληρώσουν το σύνολο των στοιχείων αυτών που είναι ικανά να καλύψουν τις ανάγκες του αγοραστή.
Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 1, WC: 1, Εμβαδόν: 90 τ.μ., Δωμάτια: 3, Έτος κατασκευής: 2021, Για φοιτητές, Κλιματισμός, Θέα, Βεράντα, Ασανσέρ, Κήπος, Εσωτερική σκάλα, Πόρτα ασφαλείας, Συναγερμός, Αποθήκη, Θέση στάθμευσης, Όροφος: 3ος, Κατάλληλο για Επαγγ. Χρήση, Γωνιακό, Επιτρέπονται κατοικίδια, Δορυφορική κεραία, Τέντα, Διαμπερές, Φωτεινό, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Συνθετικά, Τύπος δαπέδων: Πλακάκι, Επιφάνεια oικοπέδου: 175 τ.μ., Πρόσβαση για ΑΜΕΑ, Νεόδμητο, Eπίπεδα: 1, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Ενεργειακή κλάση: Α, Προσανατολισμός: Ανατολικός, Απόσταση απο θάλασσα: 900, Μηνιαία κοινόχρηστα: 35
Características
Referência e Data do anúncio
306550 - 17/04/2024
contrato
Venda
tipologia
Apartamento
superfície
90 m²
quartos
3 quartos, 2 casas de banho
andar
3° andar, com elevador, com acesso a deficientes
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Sistema de alarme
Porta blindada
Varanda
Sistema de tv com antena parabólica
Jardim comum
Janelas em vidro duplo / PVC
Custos
preço
€ 280.000
despesas de condomínio
€ 35/mês
Eficiência energética
ano de construção
2021
estado
Novo / Em construção
aquecimento
Aquecimento
Eficiência energética
A
Opções adicionais

Contactar o anunciante