Duplex Παρασκευά Μαίρης, Cidade principal - Chora, Míconos

MíconosΠαρασκευά Μαίρης
  • € 2.000/mês
  • 2
  • 45
  • 2
Anúncio atualizado em 12/05/2024
Descrição
Διαθέτουμε τρία πλήρως ανακαινισμένα, κυκλαδίτικα, πολυτελή και φρεσκοβαμμένα καταλύματα σε προνομιακή τοποθεσία και κοντά στη χώρα. Καθένα από αυτά είναι πλήρως εξοπλισμένο με κουζίνα, πλυντήριο, air-condition και έπιπλα και είναι ιδανικά για εποχιακό προσωπικό ή ανθρώπους που ψάχνουν εξοχικό, χωρίς να είναι κατάλληλα για οικογένειες.

Τα καταλύματα βρίσκονται σε συνοικιακό χώρο με άλλα καταλύματα ,πλησίον 180 sunset bar Mykonos, γι' αυτό πρέπει να τηρούνται οι κανόνες ηχορυπανσης και κοινών ωρών ησυχίας. Επίσης, τα καταλύματα διαθέτουν δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι τα καταλύματά μας δεν είναι διαθέσιμα για επινοικιάσεις τύπου Airbnb ή άλλων παρόμοιων πλατφορμών. Τα καταλύματα παρέχονται αποκλειστικά για ενοικίαση σε εποχιακό προσωπικό ή εξοχικού και οι πληρωμές γίνονται μόνο μια φορά στην αρχή της διαμονής.

Εάν ενδιαφέρεστε να ενοικιάσετε ένα από αυτά τα καταλύματα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και να κανονίσετε μια επίσκεψη για να δείτε τη διαθεσιμότητα και να επιβεβαιώσετε τις λεπτομέρειες.
Características
Referência
EK-4138221
contrato
Renda
tipologia
Duplex
superfície
45 m²
quartos
2 (1 quarto, 1 outro), 2 casas de banho
andar
Rés-do-chão
número total de andares do prédio
2 pisos
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Mobilado
Custos
preço
€ 2.000/mês
fiança
Não indicado
Eficiência energética
ano de construção
2023
estado
Novo / Em construção
aquecimento
Centralizado, alimentado a gasóleo
Eficiência energética
A
Opções adicionais

Contactar o anunciante

Privado