Estúdio Μπιγλιστας 15, Athens, Greece, Κάτω Ιλίσια (Καισαριανής), Kaisariani

KaisarianiΜπιγλιστας 15, Athens, Greece
  • € 65.000
  • 1
  • 18
  • 1
  • r/c
  • Não
Anúncio atualizado em 08/07/2023
Descrição
Κωδικός ακινήτου: 20775 - Ιλίσια Hilton ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο επιπλωμένο διαμέρισμα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 18 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1970 και ανακαινίστηκε το 2023. Διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά - Τιμή: 65.000 € Ένα όμορφα ανακαινισμένο και επιπλωμένο διαμέρισμα που βρίσκεται στη περιζήτητη περιοχή των Ιλισίων, στην Αθήνα. Με συνολική επιφάνεια 18 τ.μ., αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται στο υπόγειο ενός σύγχρονου κτιρίου και έχει ανακαινιστεί πρόσφατα για να προσφέρει έναν σύγχρονο και άνετο χώρο διαβίωσης.
Κατά την είσοδό σας, θα σας υποδεχτεί ένα φωτεινό σαλόνι που είναι διακοσμημένο με γούστο και μοντέρνα επίπλωση. Το διαμέρισμα διαθέτει ενιαία διαρρύθμιση, με καλά εξοπλισμένη μικρή κουζίνα. Ο χώρος του υπνοδωματίου διαθέτει ένα άνετο ημίδιπλο κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης μοντέρνο μπάνιο με ντους.
Σε μια ασφαλή και ήσυχη γειτονιά των Ιλισίων, στην Αθήνα, αυτό το διαμέρισμα μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα εξαιρετικό επενδυτικό ακίνητο.
Βρίσκεται σε βολική τοποθεσία κοντά στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας το ιδανική βάση για να εξερευνήσετε όλα όσα έχει να προσφέρει η Αθήνα. Είναι κοντά σε κεντρική αγορά, μαγαζιά εστίασης και ΜΜΜ.
Αυτό το διαμέρισμα αποτελεί μια φανταστική ευκαιρία να επενδύσετε σε έναν μοντέρνο και βολικό χώρο διαβίωσης στην Αθήνα.
Είτε αναζητάτε ένα χώρο προς εκμετάλλευση είτε ένα μέρος για να εγκατασταθείτε, αυτό το διαμέρισμα σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.
Características
Referência
20775
contrato
Venda
tipologia
Apartamento | Propriedade de luxo
superfície
18 m²
quartos
1 quarto, 1 casa de banho
andar
Rés-do-chão
outras características
Porta blindada
Mobilado
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 65.000
Eficiência energética
ano de construção
1970
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Aquecimento, fonte de alimentação elétrica
certificação energética
Livre
Opções adicionais

Contactar o anunciante