Apartamento T2 Καλλιθέα, Charokopou, Caliteia

CaliteiaΚαλλιθέα
  • € 260.000
  • 3
  • 105
  • 1
  • 1
  • Sim
Anúncio atualizado em 26/03/2024
Descrição
Καλλιθέα, Κέντρο διατίθεται προς πώληση οροφοδιαμέρισμα συνολικής επιφανείας 105τ.μ., στον 1ο όροφο πενταώροφης πολυκατοικίας χτισμένης στα τέλη της δεκαετίας του 1970.
Πρόκειται για ένα διαμπερές και φωτεινό οροφοδιαμέρισμα σε πολύ καλή κατάσταση που αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο. Το μεγάλο ατού του ακινήτου είναι αδιαμφισβήτα η άριστη διαρρύθμισή του. Ο επισκέπτης μπαίνοντας στον χώρο αντικρύζει το ομολογουμένως πολύ άνετο καθιστικό το οποίο χωράει άνετα μια τραπεζαρία για έξι άτομα και το οποίο έχει πρόσβαση στο μπροστινό μπαλκόνι. Δεξιά της εισόδου βρίσκεται η κουζίνα σε ξεχωριστό δωμάτιο, εξίσου άνετη για να χωρέσει ένα τραπέζι για τις καθημερινές σας ανάγκες και η οποία επίσης έχει πρόσβαση σε μικρό πίσω μπαλκόνι. Όμορα του καθιστικού και της κουζίνας προς τα δεξιά θα βρει κανείς τα δύο υπνοδωμάτια και το μπάνιο, σε άψογη διάταξη, με το μεγαλύτερο υπνοδωμάτιο να βρίσκεται στην πρόσοψη του ακινήτου με πρόσβαση στο μπροστινό μπαλκόνι, το μπάνιο στην μέση με παράθυρο σε φωταγωγό για φυσικό εξαερισμό και το μικρότερο δωμάτιο στην πίσω πλευρά με πρόσβαση στο πίσω μπαλκόνι, όπως η κουζίνα. Το μπάνιο θα ικανοποιήσει σίγουρα τις ανάγκες της μέση αστικής οικογένειας, έχοντας τόσο μπανιέρα όσο και χώρο για μεγάλο πλυντήριο ρούχων. Σε όλους τους χώρους τα δάπεδα είναι με ανοιχτόχρωμα μάρμαρα άριστης ποιότητας ενώ τα υπνοδωμάτια έχουν ξύλινα πατώματα.

Το δεύτερο μεγάλο ατού του ακινήτου είναι η εγγύτητά του με τον Σταθμό ΗΣΑΠ της Καλλιθέας, σε απόσταση μόνο 250μ.

Μια εξαιρετική επιλογή που μπορεί να καλύψει άνετα τις ανάγκες μιας τριμελούς οικογένειας σε μια από τις πλέον χαρακτηριστικές μεσοαστικές περιοχές των Αθηνών, με καλή ρυμοτομία, μεγάλη αγορά, εύκολη πρόσβαση σε κεντρικές οδικές αρτηρίες όπως η Λ. Συγγρού και η Λ. Ποσειδώνος και τηρουμένων των αναλογιών για ελληνικά δεδομένα, εξαιρετικά ΜΜΜ.

Επιπλέον χαρακτηριστικά: πόρτα ασφαλείας, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες και κεντρική θέρμανση πετρελαίου.

Ενεργειακό Πιστοποιητικό: Υπό Έκδοση

Απόσταση από:
Σταθμός Ηλεκτρικού Μ1 ΤΑΥΡΟΣ: 250μ.
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο: 600μ.
Στάση Λεωφορείου: 650μ.
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: 3 χλμ.

Τιμή: 260.000€ (Η μεσιτική αμοιβή ανέρχεται στα 2% επί της τιμής πώλησης, πλέον 24% Φ.Π.Α)
Características
Referência
168017
contrato
Venda
tipologia
Apartamento
superfície
105 m²
quartos
3 (2 quartos, 1 outro), 1 casa de banho
andar
1° andar, com elevador
outras características
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 260.000
despesas de condomínio
€ 25/mês
Eficiência energética
ano de construção
1976
aquecimento
Centralizado, alimentado a gasóleo
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante