Terreno agrícola para Venda

TeneaΤενέα
  • € 84.000
  • 14.300
Anúncio atualizado em 02/05/2024
Descrição
Επενδυτικό αγροτεμάχιο πλησίον του οικισμού Χιλιομόδι στο οποίο είχε εκδοθεί οικοδομική άδεια το 2012, διατίθεται προς πώληση.

Το Χιλιομόδι αποτελεί Κεφαλοχώρι της περιοχής και διαθέτει τις βασικές δημόσιες υπηρεσίες που εξυπηρετούν τους κατοίκους της περιοχής, ενώ είναι πλούσιο σε χλωρίδα και πανίδα.
Στην περιοχή, λειτουργεί Κατασκήνωση, Παιδικός Σταθμός, Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο και Γενικό Λύκειο, καλύπτοντας τα παιδιά της περιοχής σε υψηλού επιπέδου μόρφωση.
Διαθέτει πλήρεις αθλητικές εγκαταστάσεις, καθώς και σύγχρονο ποδοσφαιρικό γήπεδο με στίβο και ηλεκτροφωτισμό, και αποτελεί τόπο καταγωγής διαφόρων επιφανών Ελλήνων.

Με εμβαδόν 14.300 τ.μ., και πρόσοψη σε δημόσια οδό περίπου 35 τ.μ. (παλαιά εθνική προς γειτονικό οικισμό).

Διαθέτει 220 ρίζες παραγωγικές ελιές, και υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης με νερό και ρεύμα - στα 300 μέτρα υπάρχει κτιριακή μονάδα.

Προσφέρει θέα προς το βουνό και το δάσος.

Είχε εκδοθεί το 2012 οικοδομική άδεια για δυο ισόγεια επαγγελματικά κτίρια 45 τετραγωνικών έκαστο, η οποία χρειάζεται ανανέωση.
Επιπλέον διαθέτει εκτός από τοπογραφικό, κατόψεις, άδεια αρχαιολογίας, δασαρχείου και business plan για την ανάπτυξη επιχείρησης στο οποίο εγκρίθηκε το 2009 επιδότηση 60.000€ αφού κατατάχτηκε 36ο μεταξύ 10.000 αιτήσεων.

Ιδανικό για ιδιόχρηση - ως επιχείρηση/κατοικία ή εκμετάλλευση.

Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την Κόρινθο, τα Λουτρά της Ωραίας Ελένης, ενώ τα τελευταία χρόνια ανακαλύφθηκε στην περιοχή η αρχαία πόλης της Τενέας - η οποία θα αποτελέσει πόλο έλξης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ CKBSM

Με τη συνεργασία μας, εξασφαλίστε έκπτωση σε 50+ χρήσιμες υπηρεσίες μας, για ιδιώτες και επιχειρήσεις - π.χ. ανακαινίσεις, κατασκευές κτιρίων, συμβουλευτική, υπηρεσίες μηχανικού, ασφαλίσεις κ.α.

Δείτε τις αναλυτικά στην ιστοσελίδα μας: www.ckbsm.gr.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να επιδειχθεί η αστυνομική ταυτότητα και ο ΑΦΜ.

Η τοποθεσία των ακινήτων στον χάρτη είναι ενδεικτική.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: (0030) 2103003018
EMAIL: info@ckbsm-realestate.com
WEBSITE:
www.ckbsm-realestate.com
www.investmentpropertiesgreece.com
Características
Referência
1-5818
contrato
Venda
tipologia
Terreno agrícola
superfície
14.300 m²
Acesso rodoviário / direito de passagem
Na autoestrada
outras características
Exposição norte, leste
Custos
preço
€ 84.000
Opções adicionais

Contactar o anunciante