Sótão novo, 208 m², Ano Papagou, Papagou

Papagou
  • € 1.265.000
  • 5+
  • 208
  • 3+
  • 4
  • Sim
Descrição
Ένα μοντέρνο duplex διαμέρισμα minimal αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και υψηλής ενεργειακής κλάσης στην περιοχή του Παπάγου, κοντά στο σταθμό του Μετρό, την Αττική Οδό και τα πάρκα της περιοχής. Διαθέτει δώμα με roof garden αποκλειστικής χρήσης και πισίνα. Το κτίριο είναι υπό κατασκευή και θα ολοκληρωθεί το 2024.
Το διαμέρισμα αποτελείται από 2 επίπεδα και είναι συνολικά 207.90τμ. Στον 4ο όροφο που είναι 141.40τμ διαθέτει άνετο σαλόνι με τζάκι, μοντέρνα κουζίνα, 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια και 1 WC και οδηγεί σε ευρύχωρη βεράντα. Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στο δώμα που είναι 66.50τμ και υπάρχει καθημερινό καθιστικό με kitchenette, 2 υπνοδωμάτια και 1 μπάνιο και roof garden αποκλειστικής χρήσης με πισίνα 12τμ. Άλλες ανέσεις περιλαμβάνουν 2 θέσεις πάρκινγκ με φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου, αποθήκη 9.5τμ, θερμομπρόσοψη, αυτόνομη ενδοδαπέδια θέρμανση με αντλίες θερμότητας, ενεργειακά κουφώματα, ηλιακούς συλλέκτες, πόρτα ασφαλείας, προεγκατάσταση συναγερμού, μοντέρνα έπιπλα κουζίνας, κλιματισμός, κ.λπ.

Η μεσιτική αμοιβή προς το γραφείο μας, σε περίπτωση αγοραπωλησίας του συγκεκριμένου ακινήτου, ανέρχεται στο 2% (δύο τοις εκατό) επί της συνολικής πραγματικής αξίας της κύριας συμβάσεως και πλέον του νόμιμου Φ.Π.A (24%), η σε περίπτωση μίσθωσης η μεσιτική αμοιβή είναι ισόποση του μισθώματος και πλέον του νόμιμου Φ.Π.Α. (24%).
Κατά την επίδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου 4072/11.4.2012.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το μεσιτικό γραφείο μας ή επισκεφθείτε το site μας www.allaboutproperty.gr
Características
Referência e Data do anúncio
S1083E - 12/03/2024
contrato
Venda
tipologia
Sótão | Propriedade de luxo
superfície
208 m²
quartos
5+ (4 quartos, 2 outros), 3+ casas de banho
andar
4° andar, com elevador, com acesso a deficientes
número total de andares do prédio
2 pisos
Lugares de estacionamento
2 em garagem
outras características
Lareira
Sótão
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Piscina
Sistema de tv com antena parabólica
Jardim comum
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 1.265.000
Eficiência energética
estado
Novo / Em construção
aquecimento
Aquecimento, piso radiante, fonte de alimentação elétrica
Eficiência energética
A+
Opções adicionais

Contactar o anunciante