Vila familiar Kampia, Kampia 73007, Plaka, Vamos

VamosKampia, Kampia 73007
  • € 570.000
  • 5+
  • 194
  • 3
Anúncio atualizado em 14/05/2024
Descrição
Αυτό το υπέροχο ακίνητο 194μ² διαθέτει 4 υπνοδωμάτια και 3 υπνοδωμάτια. Υπάρχει μια μεγάλη πισίνα και χώρος ψυχαγωγίας με εντυπωσιακή, αδιάλειπτη θέα στα Λευκά Όρη. Το ακίνητο βρίσκεται σε οικόπεδο 4543m², επιτρέποντάς σας να απολαύσετε την ιδιωτική σας ζωή και το φυσικό περιβάλλον.

Εισέρχεστε στο ακίνητο από μια διπλή μπροστινή πόρτα, η οποία διαθέτει μια σκεπαστή βεράντα και οδηγεί σε μια μεγάλη αίθουσα. Στα αριστερά σας θα βρείτε μια ηλιόλουστη τραπεζαρία με υπέροχη θέα στην περιοχή της πισίνας και τα λευκά βουνά πιο μακριά. Η τραπεζαρία χωράει εύκολα 8 άτομα και υπάρχουν μερικές όμορφες χειροποίητες βιβλιοθήκες κατά μήκος του τοίχου. Μέσα από μια αψίδα, εισέρχεστε στην κουζίνα που έχει ανακαινιστεί πρόσφατα. Υπάρχει άφθονος χώρος εργασίας και πολλά ντουλάπια για την αποθήκευση όλων των αναγκών σας. Ένα μεγάλο ψυγείο οικογενειακού μεγέθους, πλυντήριο πιάτων, διπλός νεροχύτης, φούρνος και ενσωματωμένος φούρνος μικροκυμάτων είναι όλα μέρος της κουζίνας, καθώς και νέα επαγωγική κουζίνα που προστέθηκε πρόσφατα. Ένα μεγάλο παράθυρο βρίσκεται πίσω από το νεροχύτη, επιτρέποντας την προετοιμασία της κουζίνας με θέα προς το πίσω μέρος του σπιτιού. Από την τραπεζαρία / κουζίνα, οδηγεί σε ένα ευρύχωρο σαλόνι με άφθονο χώρο για όλη την οικογένεια. Ένα τζάκι με γυάλινη πρόσοψη βρίσκεται στο κέντρο του καθιστικού και προσφέρει ζεστά και ζεστά βράδια κατά τους χειμερινούς μήνες. Υπάρχουν επίσης ανεμιστήρες οροφής στην τραπεζαρία και το καθιστικό και πρόσβαση σε παράθυρα και στις δύο πλευρές των ιδιοκτησιών που προσφέρουν ένα σταυρό αεράκι για τους θερμότερους μήνες. Στον κάτω όροφο υπάρχει επίσης ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο επισκεπτών με γαλλικές πόρτες που οδηγούν στο δικό του τοξωτό μπαλκόνι και στην περιοχή της πισίνας. Διαθέτει επίσης ένα πρόσφατα ανακαινισμένο μπάνιο σε μοντέρνο στυλ με ντουζιέρα, μεγάλο νιπτήρα και τουαλέτα με καζανάκι στον τοίχο. Το ακίνητο περιλαμβάνει επίσης κεντρική θέρμανση πετρελαίου σε όλους τους χώρους.

Στον επάνω όροφο περνάτε από ένα υπέροχο τοξωτό παράθυρο και βρίσκεστε στο πρώτο από τα τρία υπνοδωμάτια. Αυτό το υπνοδωμάτιο διαθέτει δύο μονά κρεβάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες και μπαλκονόπορτες που οδηγούν σε ένα ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στην πισίνα από κάτω και τα βουνά στο βάθος. Το δεύτερο υπνοδωμάτιο, έχει και πάλι δύο μονά κρεβάτια, εντοιχισμένες ντουλάπες και το δικό του ιδιωτικό μπαλκόνι που βλέπει προς την ίδια κατεύθυνση, αξιοποιώντας στο έπακρο τη θέα. Όλα τα υπνοδωμάτια διαθέτουν μονάδες κλιματισμού αντίστροφου κύκλου και ανεμιστήρες οροφής. Ένα οικογενειακό μπάνιο βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο με μια μεγάλη μπανιέρα τζακούζι πίσω από μια όμορφη μαροκινή αψίδα με πλακάκια, ντους, τουαλέτα και νιπτήρα. Λίγο πιο πέρα βρίσκεται η κύρια κρεβατοκάμαρα. Εδώ θα βρείτε έναν υπέροχο φωτισμένο χώρο με άφθονο αποθηκευτικό χώρο και ντουλάπι. Μεγάλες μπαλκονόπορτες οδηγούν σε ένα άλλο ιδιωτικό μπαλκόνι για να απολαύσετε τη θέα με τον πρωινό καφέ σας. Αυτό το υπνοδωμάτιο διαθέτει επίσης το δικό του ensuite, το οποίο έχει ανακαινιστεί πρόσφατα και διαθέτει ντους, μονάδα ματαιοδοξίας με νεροχύτη και τουαλέτα.

Σε αυτό το επίπεδο, υπάρχει πρόσβαση στη βεράντα του τελευταίου ορόφου μέσω μιας ξεχωριστής πόρτας που οδηγεί σε μια σπειροειδή, μεταλλική σκάλα. Μόλις ανεβείτε στην ταράτσα, η θέα είναι εντυπωσιακή! Μπορείτε να δείτε τα λευκά βουνά σε όλο τους το μεγαλείο, καθώς και θέα 360° γύρω από την περιοχή του Αποκόρωνα, θέα στη θάλασσα του κόλπου της Σούδας και των Χανίων στο βάθος. Η ταράτσα θα ήταν ένα τέλειο μέρος για να διασκεδάσετε τους καλεσμένους σας ένα καλοκαιρινό βράδυ και να παρακολουθήσετε τη δύση του ήλιου.

Η πισίνα 40μ² έχει εύκολη πρόσβαση με ενσωματωμένα σκαλοπάτια και διαθέτει άφθονο χώρο με πλακάκια γύρω της για χαλάρωση στις ξαπλώστρες. Υπάρχει μια σκεπαστή πέργκολα και χώρος μπάρμπεκιου για υπαίθριο μαγείρεμα και διασκέδαση. Το σπιτάκι της πισίνας βρίσκεται κάτω από την πισίνα με άφθονο επιπλέον χώρο για εργαλεία και εξοπλισμό.

Το ίδιο το ακίνητο, βρίσκεται σε οικόπεδο 4543m² από το οποίο μέρος έχει αφεθεί φυσικό για να απολαύσετε τα αγριολούλουδα και την πανίδα την άνοιξη. Το άλλο μέρος έχει διαμορφωθεί με θάμνους, ελαιόδεντρα και διάφορα οπωροφόρα δέντρα. Έχουν προστεθεί χαλίκι και μονοπάτια για εύκολη συντήρηση και έχει εγκατασταθεί σύστημα άρδευσης για σκοπούς ποτίσματος. Υπάρχει ένα υπόστεγο για ένα αυτοκίνητο και άφθονος χώρος για άλλα αυτοκίνητα σε έναν ισόπεδο, χαλικόστρωτο χώρο στάθμευσης. Υπάρχει ένα άλλο υπόστεγο για αποθήκευση και ένα υπόστεγο ξύλου. Έχει εγκατασταθεί ένα σύστημα φιλτραρίσματος για όλο το νερό που εισέρχεται στο σπίτι και μια βρύση φίλτρου νερού είναι εγκατεστημένη στην κουζίνα για φρέσκο πόσιμο νερό. Υπάρχει ένα υπόγειο αποθηκευμένο νερό 20 κυβικών λίτρων.
Αυτό το υπέροχο ακίνητο κατασκευάστηκε το 2001 και πρόσφατα έγιναν ανακαινίσεις στα μπάνια το 2022. Ο μοναδικός σχεδιασμός προσφέρει πάνω από 30 καμάρες στο ακίνητο σε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη και υπάρχει πάντα μια διαφορετική θέα πίσω από κάθε μία!
Características
Referência
CAV-126207
contrato
Venda
tipologia
Vila familiar | Propriedade de luxo
superfície
194 m²
quartos
5+ (4 quartos, 2 outros), 3 casas de banho
número total de andares do prédio
2 pisos
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Lareira
Varanda
Piscina
Mobilado
Jardim privado
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 570.000
Eficiência energética
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante