Duplex τρικλινο, Pareli, Corfu

CorfuΤΡΙΚΛΙΝΟ
  • € 900.000
  • 5+
  • 585
  • 3+
  • Não
Descrição
Πωλούνται στην περιοχή του Τρίκλινου 2 εφαπτόμενες μονοκατοικίες 230μ2 με 60μ2 γκαράζ η κάθε μια σε οικόπεδο 640μ2. Το κάθε ακίνητο εκτείνεται σε τρία επίπεδα.
Στο ισόγειο θα δούμε το άνετο καθιστικό με την τραπεζαρία και το μπάνιο, ανεβαίνοντας την εσωτερική μαρμάρινη σκάλα θα δούμε δύο υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες και το μπάνιο , συνεχίζοντας στο τρίτο επίπεδο (ψηλή σοφίτα )θα δούμε τρία υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες και λουτρό.
Η κάθε μονοκατοικία διαθέτει ατομική θέρμανση πετρελαίου, τζάκι, κλιματισμό σε κάθε χώρο, παράθυρα αλουμινίου, με διπλά τζάμια, για καλή μόνωση σήτες, μεγάλες βεράντες ,κήπο, κλειστό γκαράζ ,που συνδέεται και εσωτερικά με τη μεζονέτα και parking.
οι μεζονέτες συνδέονται μεταξύ τους στο επίπεδο του γκαράζ, με ένα διαμέρισμα ανεξάρτητο τριάρι 65μ2, αποτελούμενο από δύο υπνοδωμάτια, καθιστικό κουζίνα ενιαίος χώρος και λουτρό, ιδανικό για φιλοξενούμενους ή οποιαδήποτε άλλη χρήση ζητηθεί.
Ο εξωτερικός χώρος των ακινήτων, είναι περιφραγμένος και στρωμένος με πέτρινες πλάκες. Οι μεζονέτες είναι κατασκευής του 2010 με ωραία αρχιτεκτονική .
Είναι μια καλή επενδυτική πρόταση ή χρήση μόνιμης κατοικίας καθώς βρίσκεται μόλις 4 χιλιόμετρα από το κέντρο της Κέρκυρας.
Η τιμή πώλησης είναι στις 900.000€

Δεν μπορεί να πουληθεί ξεχωριστά BBQ, απόσταση από θάλασσα 3000μ., αριθμός θέσεων στάθμευσης 4, βεράντα, δάπεδα πλακάκι-ξύλο, Διεύθυνση ΤΡΙΚΛΙΝΟ, εμβαδόν οικοπέδου 640, Εμφάνιση Διεύθυνσης TRIKLINO, ενεργειακή κλάση Γ, θέα ορίζοντας, κουφώματα αλουμινίου, Τ.Κ. 49132, τύπος γκαράζ κλειστό γκαράζ, υλικα εξωτερικου χωρου αυλή, φωτεινό
Για περισσότερα ακίνητα από την εταιρία μας, επισκεφθείτε μας στο site μας www.corfuestatemanagement.gr ή καλέστε μας στο 26610-21101
Informações
outras características
Lareira
Sótão
Varanda
Jardim privado
Janelas em vidro duplo / metal
Características
Referência e Data do anúncio
C-6783 - 03/04/2024
contrato
Venda
tipologia
Duplex
superfície
585 m²
quartos
5+ (11 quartos, 5 outros), 3+ casas de banho
andar
Rés-do-chão
número total de andares do prédio
3 pisos
Lugares de estacionamento
1 em garagem
outras características
Lareira
Sótão
Varanda
Jardim privado
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 900.000
Eficiência energética
ano de construção
2010
aquecimento
Aquecimento, alimentado a gasóleo
Eficiência energética
Γ
Opções adicionais

Contactar o anunciante