Terreno não urbanizável para Venda

Loutraki-Perachora
  • € 1.500.000
  • 2.300
Anúncio atualizado em 20/05/2024
Descrição
Μια μεγάλη ευκαιρία σας περιμένει στην περιζήτητη περιοχή του Λουτρακίου.
Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε αυτό το εξαιρετικό παραθαλάσσιο οικόπεδο.

Με την προνομιακή του τοποθεσία λίγα βήματα μακριά από το εμβληματικό Club Hotel Casino Loutraki, αυτή η ιδιοκτησία υπόσχεται να προσφέρει έναν ασυναγώνιστο συνδυασμό πολυτέλειας και άνεσης.

Το οικόπεδο είναι ιδανικό για την κατασκευή πολυτελών παραθαλάσσιων κατοικιών που είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσουν απαιτητικούς αγοραστές που αναζητούν μια πολυτελή εμπειρία παραθαλάσσιας διαβίωσης.

Με εκπληκτική θέα στη λαμπερή θάλασσα, το οικόπεδο προσφέρει έναν ειδυλλιακό καμβά για αρχιτέκτονες και κατασκευαστικές εταιρείες για να δημιουργήσουν αριστουργήματα που συνδυάζονται άψογα με τη φυσική ομορφιά του γύρω τοπίου.

Καθώς η ζήτηση για υψηλής ποιότητας παραθαλάσσια ακίνητα είναι σε άνοδο, αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να επενδύσετε σε αυτήν την εξαιρετικά προσοδοφόρα αγορά.

Γιατί λοιπόν να περιμένετε; Εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία , για να επενδύσετε σε ένα εξαιρετικό παραθαλάσσιο οικόπεδο στο Λουτράκι και να κάνετε το όραμά σας πραγματικότητα.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα!

Για την υπόδειξη του οικοπέδου , πρέπει να έχετε μαζί σας αστυνομική ταυτότητα και ΑΦΜ, βάσει Ν.4557/2018 & ΠΟΛ 1200/29-10-2018.
Características
Referência
EK-4437319
contrato
Venda
tipologia
Terreno não urbanizável
superfície
2.300 m²
Acesso rodoviário / direito de passagem
Na autoestrada
outras características
Exposição leste
Custos
preço
€ 1.500.000
Opções adicionais

Contactar o anunciante