Prédio para Venda

PenteliΠεντέλη
  • € 1.380.000
  • 5+
  • 640
  • 3+
Anúncio atualizado em 01/06/2024
Descrição
Πολυτελές σύγχρονο ακίνητο 640 τ.μ, αποτελούμενο από δύο μεζονέτες των 320 τ.μ . Είναι χτισμένο σε οικόπεδο 950 τ.μ . στην περιοχή του Πύργου Πλακεντίας .
Χωρίς vis-à-vis, με νότιο / ανατολικό προσανατολισμό, σε απόλυτη ηρεμία με πανοραμική θέα στα βουνά και την Αθήνα.
Περιποιημένος κήπος, μεγάλη πισίνα, υδρομασάζ, μπάρμπεκιου ,θέσεις στάθμευσης, ηλεκτρονικό σύστημα ασφαλείας, καταγραφέας και κάμερες περιμετρικά του ακινήτου.
Βρίσκεται 25 λεπτά από την Αθήνα, λίγα λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της Πεντέλης, κοντά σε διεθνή σχολεία και μεγάλους αυτοκινητόδρομους.
Το ακίνητο ανακαινίστηκε πλήρως το 2014, διαθέτει εξωτερική θερμομόνωση (Κέλυφος), τριπλών υαλοπινάκων, ρολά από συνθετική ρητίνη, συναγερμό και κάμερες.
Ένα γεωθερμικό σύστημα επιτρέπει το γέμισμα της πισίνας, το πότισμα του κήπου, τη θέρμανση και τον κλιματισμό του σπιτιού με πολύ χαμηλό κόστος.
Το πρώτο διαμέρισμα στο επίπεδο του κήπου και 1ος όροφος με ιδιωτικό ασανσέρ αποτελείται από ευρύχωρο σαλόνι-τραπεζαρία που εκτείνεται σε βεράντα, ιταλική κουζίνα εξοπλισμένη με κεντρική νησίδα, μπαρ, τζάκι και WC επισκεπτών .
Ο κάτω όροφος φιλοξενεί 4 υπνοδωμάτια, συμπεριλαμβανομένης της κύριας σουίτας με το τζάκι και το διπλανό μπάνιο, άλλα 2 μπάνια και μια δεύτερη εντοιχισμένη κουζίνα.
Το δεύτερο διαμέρισμα στο δεύτερο όροφο με ανελκυστήρα περιλαμβάνει ένα σαλόνι / τραπεζαρία με εξοπλισμένη, ιταλική κουζίνα, ένα master υπνοδωμάτιο με δικό του μπάνιο, χαμαμ και στον επάνω όροφο 3 υπνοδωμάτια, δύο μπάνια και υπέροχη θέα!
Características
Referência
146731
contrato
Venda
tipologia
Prédio | Propriedade de luxo
superfície
640 m²
quartos
5+ quartos, 3+ casas de banho
número total de andares do prédio
4 pisos
Lugares de estacionamento
2 em garagem
outras características
Lareira
Sótão
Porta blindada
Exposição externa
Sistema de alarme
Exposição leste
Custos
preço
€ 1.380.000
Eficiência energética
ano de construção
2003
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Aquecimento
Eficiência energética
B
Opções adicionais

Contactar o anunciante