Prédio para Venda

VoukoliesΚέντρο
  • € 85.000
  • 144
Descrição
Βουκολιές, ΠΩΛΕΙΤΑΙ κτίριο 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 144 τ.μ. σε οικόπεδο 72 τ.μ. Αποτελείται από ισόγειο κατάστημα 72 τ.μ. και διαμέρισμα στον 1ο όροφο 72 τ.μ. και βρίσκεται πάνω στην κεντρική πλατεία των Βουκολιών.
Ο 1ος όροφος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κατοικία ή αποθήκη για το κατάστημα. Έχει ωραία θεά την πλατεία και στο πίσω μέρος στην κουζίνα έχει θεά βουνό. Είναι ένα επενδυτικό ακίνητο και ιδανικό για την αναβίωση ενός παραδοσιακού καταστήματος σε ένα γραφικό χωριό όπως οι Βουκολιές.

Οι Βουκολιές είναι ένα παραδοσιακό χωριό που απέχει 27 χλμ από τα Χανιά και 7 από την έξοδο του αυτοκινητόδρομου στον Ταυρωνίτη. Το χωριό είναι κυρίως αφιερωμένο στη γεωργία και την κτηνοτροφία. Από την εποχή της Τουρκοκρατίας, κάθε Σάββατο πρωί στην κεντρική πλατεία του χωριού γίνεται παζάρι, στο οποίο συμμετέχουν ντόπιοι αγρότες. Το χωριό βρίσκεται στο δρόμο από τον Ταυρωνίτη προς την Παλαιόχωρα (νότια του νησιού) περνώντας μέσα από βουνά και τοπία που κόβουν την ανάσα. Είναι ένα καταπράσινο τοπίο καθώς συνορευει με τον Ταυρωνίτη ποταμό. Η βλάστηση της περιοχής περιλαμβάνει ελαιόδεντρα, λεμονιές, πορτοκαλιές, καρυδιές κ.λπ. Στο χωριό υπάρχουν πολλές υπηρεσίες όπως μπαρ και ταβέρνες γύρω από την κεντρική πλατεία, φούρνοι, μίνι μάρκετ, φαρμακείο, ΑΤΜ, ιατρικές υπηρεσίες και άλλα. Υπάρχει καθημερινή σύνδεση με τις Βουκολιές με λεωφορείο από την πόλη των Χανίων.


Características
Referência e Data do anúncio
2546 - 13/09/2023
contrato
Venda
tipologia
Prédio
superfície
144 m²
número total de andares do prédio
2 pisos
Custos
preço
€ 85.000
Eficiência energética
ano de construção
1950
estado
A reestruturar
Opções adicionais

Contactar o anunciante